Mika Mármol, un nou debutant de Xavi

Mika Mármol, un nou debutant de Xavi

El jove defensa blaugrana ha entrat als darrers compassos del partit en el lloc de Balde

L'empat contra el Getafe (0-0) al Coliseum Alfonso Pérez deixa la bona noticia classificatòria, ja que el Barça certifica la segona posició, però també una gran noticia en forma de debut. El jove defensa de la Masia, Mika Mármol, ha debutat amb el primer equip blaugrana entrant als darrers minuts del duel.

Amb el dorsal '41' a l'esquena, Mika ha entrat en el lloc d'Alejandro Balde, un altre jove del filial que ha estat titular aquest diumenge a Getafe. Així doncs, Mármol ha ocupat la posició de lateral esquerra, lloc on pot actuar a la perfecció, al igual que de central.

El cinquè debutant de la Masia amb Xavi

Així doncs, amb el nou debutant, ja són un total de cinc jugadors de la Masia els quals han debutat sota les ordres de Xavi Hernández des de la seva arribada: Ilias, Jutglà, Álvaro Sanz, Estanis i ara Mika Mármol. A més, aquest curs també han debutat altres joves procedents directament del planter blaugrana com Gavi, Nico, Abde i Balde. En total, 9 debutants de la Masia en una sola temporada, a més d'Eric Garcia, també de la Masia i també debutant aquest curs.

El 38è jugador utilitzat aquest curs

A més, contant des de l'inici de la temporada al passat mes d'agost, amb el primer equip barcelonista han participat en partit oficial un total de 38 jugadors. Mika Mármol és el darrer en afegir-se a aquesta llista, i podrien ser més si el proper diumenge contra el Vila-real el tècnic blaugrana decideix fer debutar a algun nou futbolista. 

Mika: "És un somni fet realitat"

El jove central ha declarat després del matx: "És un somni fet realitat, han estat pocs minuts, però el més important és el debut. Quan vas convocat sempre et pots imaginar que tinguis algun minut, però és difícil tenir-los amb la plantilla que té el Barça. La feina que fem al Barça B és per poder aconseguir el debut".

A més, ha afegit: "Xavi m'ha dit que gaudeixi i que tingui la pilota". Finalment, recorda: "Li dedico als meus pares, la meva família i sobretot els meus amics que sempre em donen suport. Em portaré la samarreta i els pantalons". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut