Convocatòria amb cares noves per viatjar a Getafe

Convocatòria amb cares noves per viatjar a Getafe

Els joves del filial Carevic, Mika Mármol, Balde, Jandro i Álvaro Sanz entren a una llista on no està Araujo per precaució

El FC Barcelona visita Getafe en la penúltima jornada del campionat de Lliga, i en el que serà el darrer desplaçament oficial de la temporada. Els culers s'enfronten al conjunt de Quique Sánchez Flores aquest diumenge a les 19.30 hores, i els homes de Xavi buscaran certificar la segona plaça a la Lliga amb un triomf.

Per a aquest duel, el tècnic blaugrana ha decidit convocar als següents futbolistes: Ter Stegen, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Dani Alves, Memphis, Ansu Fati, Adama, Braithwaite, Neto, Lenglet, L. de Jong, Ferran, O. Mingueza, Umtiti, Aubameyang, Carevic, Gavi, Balde, Álvaro Sanz, Mika Mármol i Jandro.

Així doncs, cinc joves del filial que acompanyaran al primer equip a Getafe: Carevic, Balde, Álvaro Sanz, Mika Mármol i Jandro. Qui no estarà és Ronald Araujo, qui és baixa per aquest partit per precaució. A més, també són baixa per lesió Dest, Eric Garcia, Piqué, Sergi Roberto, Nico i Pedri, i per sanció Jordi Alba, Eric i Frenkie de Jong.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut