El Fundació Barça rep l’escalf del primer equip abans de jugar la segona fase de LaLiga Genuine

El Fundació Barça rep l’escalf del primer equip abans de jugar la segona fase de LaLiga Genuine

Xavi i els jugadors de la primera plantilla han rebut l’equip format per futbolistes amb diversitat funcional, que viatgen a Màlaga per participar en el torneig

Sorpresa monumental per als jugadors i les jugadores del Fundació Barça, que aquest matí de divendres, 13 de maig, han viatjat a Màlaga, on jugaran la segona fase de LaLiga Genuine Santander. Estaven citats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per sortir cap a l’aeroport a primera hora, però abans han passat pel camp d’entrenament Tito Vilanova i s’han trobat ni més ni menys que amb la primera plantilla del FC Barcelona. 

Enmig d’un ambient distès, ple de somriures i complicitats, Xavi Hernández i els seus futbolistes els han transmès els seus millors desitjos. “Ho esteu fent molt bé, heu de seguir treballant així”, ha deixat anar el tècnic de Terrassa. “A la tele em veieu més gras?”, ha preguntat després, en un to irònic, enmig d’una rialla general. Mentrestant, Marc Cutillas reia al costat de Memphis, Dani Alves feia broma amb el Pol pels seus cabells blaus, Miquel recordava a Sergi Roberto la foto que s’havien fet uns anys abans i Gerard Piqué, l’ambaixador del Fundació Barça, saludava afectuosament la jugadora Montse Durà.

Jugaran amb el Dépor, el Llevant i la Reial Societat

L'equip Fundació Barça, format per persones amb diversitat funcional, participarà a la segona fase de LaLiga Genuine Santander el dissabte 14 i el diumenge 15 de maig, a l’estadi La Rosaleda de Màlaga. Els blaugranes van iniciar la competició a principis d’abril, a Gran Canària, on van jugar amb el Fundación Albacete, la UD Las Palmas i l'Eibar Fundazioa. A Màlaga, ho faran amb el RC Deportivo de la Corunya, el Llevant UD EDI i la Reial Societat Fundazioa.

El debut tindrà lloc aquest dissabte 14 de maig, a les 10 h, davant el Deportivo de la Corunya. Aquest mateix dia, a les 17 h, al Fundació Barça li tocarà jugar amb el Llevant. Finalment, diumenge 15 de maig, a les 11 hores, acabarà la seva participació davant el Reial Societat Fundazioa.

LaLiga Genuine Santander 2021/22 es tancarà amb la tercera, i última fase, que es jugarà el cap de setmana del 3, 4 i 5 de juny a la Ciudad Deportiva de Lezama (Bilbao).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut