Cinc dades que has de saber del Getafe – FC Barcelona

Cinc dades que has de saber del Getafe – FC Barcelona

Repassem les estadístiques més destacades del duel corresponent a la 37a jornada de Lliga entre barcelonins i madrilenys

S’apropa el final del campionat de Lliga 2021/22 i el Barça haurà d’afrontar el darrer desplaçament de la temporada visitant el Coliseum Alfonso Pérez amb un objectiu clar: continuar sumant punts per assegurar la segona plaça que dona accés a la pròxima edició de la Supercopa d’Espanya i guanyar confiança de cara a la vinent temporada.

Així doncs, amb tots aquests al·licients, repassem les dades més rellevants del matx entre blaugranes i el conjunt madrileny que es disputarà el diumenge 15 de maig a partir de les 19:30 hores.  

Visita a un estadi amb bons records

Tot i que en la darrera visita del FC Barcelona al Coliseum Alfonso Peréz va acabar en derrota (1-0), es tracta d'un estadi amb bons precedents per als blaugranes. I és que els culers han aconseguit endur-se els tres punts de Getafe en quatre de les seves últimes cinc visites. 

Un rival eminentment defensiu...

Des de l’arribada de Quique Sánchez Flores a la banqueta del Getafe, l’equip del sud de Madrid ha fet de la defensa la seva principal arma. Tant és així que en els 36 primers partits de Lliga els madrilenys només han encaixat 38 gols, sent el setè equip de la competició amb millors registres en aquesta faceta.

... que té a Enes Ünal com a far ofensiu

Ara bé, no obstant fer de la defensa el seu pal de paller, el Getafe té a les seves files un dels davanters més prolífics en l’àmbit golejador del campionat domèstic. Es tracta d’Enes Ünal, davanter centre turc de 25 anys que en l’actual campanya acumula un total de 15 gols, números que el porten a ser el quart màxim golejador de la Lliga.

Un entrenador que coneix bé al Barça

Buscant un canvi de dinàmica, el Getafe va decidir incorporar, a l’octubre del 2021, a Quique Sánchez Flores, un tècnic amb passat a diversos equips de la Lliga espanyola com Atlètic de Madrid, València o Espanyol. Consegüentment, l’entrenador madrileny s’ha enfrontat a l’elenc blaugrana fins a 15 vegades, amb un balanç de vuit derrotes, tres empats i quatre derrotes.

Aubameyang, a la cerca del gol 300

Després del doblet anotat al Camp Nou davant el Celta de Vigo, Aubameyang es va quedar molt a prop d’assolir un registre molt especial en la seva carrera: el gol 300 en partit oficial com a professional sense comptar duels internacionals amb la selecció. Així, el ‘25’ culer tindrà contra el Getafe la primera oportunitat d’aconseguir aquesta xifra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut