Alves, de nou, convocat amb la selecció brasilera

Alves, de nou, convocat amb la selecció brasilera

Per tercera vegada consecutiva d'ençà que va tornar al FC Barcelona, el 8 culer figura a una llista de la Verde-amarela

Dani Alves repeteix a una llista de la selecció brasilera. El 8 blaugrana ha estat citat per Tite per jugar partits amistosos en el calendari ocupat per les seleccions al mes de juny. D'aquesta manera, el lateral brasiler entra de nou en una convocatòria de La Canarinha després de firmar la seva presència en les darreres jornades de les Eliminatorias Sudamericanas.

Així doncs, l'agenda d'Alves estarà copada al mes de juny per la finestra de seleccions. El lateral brasiler es desplaçarà fins al continent asiàtic per jugar dos partits de caràcter amistós. El primer serà el 2 de juny, contra Corea del Sud a Seül i el segon, el 6 de juny contra el Japó, a Tòquio.

Destacar que aquesta és la tercera vegada consecutiva que el blaugrana viatja amb la Verde-amarela des del seu retorn al Camp Nou. En aquelles dues darreres jornades els partits corresponien a la classificació per al Mundial de Qatar 2022. Una plaça que el combinat de Tite es va assegurar en acabar en la primera posició de les Eliminatorias Sudamericanas

D'aquesta manera, en aquest mes de juny Alves i el Brasil començaran a preparar la pròxima cita mundialista. On ja saben que estan enquadrats, al grup G, amb Sèrbia, Suïssa i Camerun.

Cal recordar que en aquesta data FIFA de seleccions, Ter Stegen no viatjarà amb la seva selecció. Una decisió presa entre el seleccionador alemany Hansi Flick i el porter blaugrana que es va fer pública el passat dimecres 4 de maig. D'aquesta manera, l'1 culer es perdrà els quatre propers partits d'Alemanya davant Itàlia, Anglaterra i Hongria de juny i corresponents a la UEFA Nations League.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut