Ter Stegen no jugarà amb la seva selecció aquest estiu

Ter Stegen no jugarà amb la seva selecció aquest estiu

La decisió, presa de mutu acord amb el seleccionador Hansi Flick, s'ha anunciat a través d'un comunicat de la selecció alemanya de futbol

Ter Stegen no anirà convocat amb Alemanya aquest estiu de mutu acord amb la seva selecció. En un comunicat publicat a la web de la federació i compartit a les xarxes socials s'expressa la decisió presa entre el seleccionador alemany Hansi Flick i el porter blaugrana. D'aquesta manera, Ter Stegen es perdrà els quatre propers partits d'Alemanys davant Itàlia, Anglaterra i Hongria del juny i corresponents a la UEFA Nations League. 

 

"Marc i jo vam parlar extensament sobre la seva situació personal a la selecció i al FC Barcelona. Ell és un dels millors porters del món. A causa de les lesions no ha pogut tenir vacances els últims anys ja que s'ha estat recuperant", expressa el seleccionador alemany Hansi Flick. "Especialment tenint en compte el Mundial de Qatar vam acordar que aquest any és important un descans d'entrenaments i partits", afegeix Flick.

Per la seva part, Ter Stegen assegura que "sempre estic molt content amb la selecció i en cada convocatòria. Després de tres temporades sense parar, necessito descansar. El seleccionador em recolza i està d'acord amb mi".

 

4200 minuts amb el Barça

Aquesta temporada Ter Stegen ha disputat 4200 minuts com a blaugrana, repartits en 46 partits: 32 a la Lliga, 6 a la Campions, 6 a l'Europa League, 1 a la Copa i 1 a la Supercopa. En aquests partits Ter Stegen ha firmat 109 aturades en total. 

2022-04-21 R. SOCIEDAD-BARCELONA 28

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut