Pedri estrena site i logo

Pedri estrena site i logo

El migcampista blaugrana ha inaugurat el portal pedrigonzalez8.es on es pot consultar contingut multimèdia de tot tipus i on fa un repàs a la seva trajectòria professional i amb notícies d'última hora

Pedri ha estrenat la seva pàgina web i logo. En el portal pedrigonzalez8.es els usuaris podran trobar tot tipus de contingut informatiu i multimèdia sobre el migcampista blaugrana. Els seus orígens, el dia a dia o el Pedri més personal. 

En el site de Pedri s'hi poden consultar des del seu palmarès o els propers partits del Barça fins als seus partners o les imatges seleccionades per al migcampista canari i de caire més personal, on hi té un gran pes la seva família i companys d'equip. 

Un espai en què Pedri també ha volgut presentar el seu logo, on es poden veure els colors blaugrana incorporats en un número 8, basat en el dia que s'ha estrenat el site i un dorsal que han lluit diversos dels seus ídols. A més, en logo també hi ha la inicial del seu nom, "P", com a protagonista visual. També representa la màgia de Pedri dins i fora del terreny de joc. 

22 partits 

Aquest curs Pedri ha disputat 22 partits com a blaugrana i ha marcat cinc gols. Un curs en què tot i les lesions el migcampista canari ha mostrat la seva qualitat diferencial i el seu instint golejadors que ha donat al Barça diversos punts. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut