Una jornada especial per a Gavi

Una jornada especial per a Gavi

El '30' blaugrana pot jugar per primera vegada al camp del Betis amb el record del seu pas per al planter verd-i-blanc, on va estar durant dos anys

Cada gespa que trepitja Gavi s'envaeix del seu caràcter, treball i esforç. Sens dubte, Gavi tindrà la mateixa actitud en un feu on mai abans ha disputat un matx com a professional: el Benito Villamarín. Un estadi que treu a la palestra el passat verd-i-blanc d'aquest jove i contrastat talent blaugrana.

2 anys jugant a prop del Villamarín

Pablo Páez Gavira va néixer a la localitat sevillana de Los Palacios y Villafranca. Un municipi que va veure com, en edat de benjamí, aterrava al filial bètic. A la Ciudad Deportiva Luis Del Sol va enamorar a propis i estranys. Ubicada a 600 metres del Benito Villamarín només va gaudir amb el futbol de Gavi durant dos anys. Perquè després de vestir la samarreta de les tretze barres va aterrar a La Masia

Així doncs, Gavi va arribar al FC Barcelona la temporada 2015/16. El seu primer equip blaugrana va ser l’Aleví A. Des d’aleshores, el futbolista sevillà va acumular veloçment valors i coneixements culers a l’Infantil B, l'Infantil A, el Cadet B i el Cadet A. Posteriorment, l'estiu passat va fer el salt directament al Juvenil A i, després de demostrar la seva enorme qualitat, també va debutar amb el Barça B tot i ser juvenil de primer any. 

Les pàgines barcelonistes de l'andalús van continuar passant ràpidament. Amb 17 anys i 24 dies, es va convertir en el quart jugador més jove de la història del Barça en debutar a la Lliga. Ho va fer al Camp Nou i ja va deixar empremta. A partir d'aquell 29 d'agost, amb el 30 a l'esquena, el futbolista que va estar al planter del Betis ha exhibit el seu estil de joc desenfrenat, i amb els cordons de les botes descordats, per cada estadi que ha jugat. 

Ara, en la jornada 35 que enfronta a Betis i Barça, Gavi viurà una jornada especial. Perquè la ciutat esportiva que li va veure fer els segons passos futbolístics es troba a escassos metres del Benito Villamarín. Un estadi on encara no ha disputat cap partit com a professional, però que ha tret a la palestra la trajectòria verd-i-blanca d'una de les peces destacades al centre del camp del Barça. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut