Acord per a la renovació de Ronald Araujo

Acord per a la renovació de Ronald Araujo

El contracte és fins al 30 de juny del 2026 i la clàusula de rescissió queda fixada en 1.000 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Ronald Araujo han arribat a un acord per renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2026. La clàusula de rescissió queda fixada en 1.000 milions d’euros.

L'acte de signatura del nou contracte del jugador uruguaià se celebrarà aquest divendres dia 29 d'abril, a les 13.30 hores, a la gespa del Camp Nou (acte tancat als aficionats) amb el següent programa:

  • Acte de signatura per part del jugador.
  • Parlaments del president Joan Laporta i del jugador Ronald Araujo.

L'acte es podrà seguir arreu del món a través de Barça TV i Barça TV+, a partir de les 13.30 hores.

 

Caràcter i qualitat a les dues àrees

Ronald Araujo va néixer a Rivera (Uruguai) el 7 de març del 1999. El jove defensa blaugrana va fer els primers passos com a professional a l’equip de la seva ciutat, i després va incorporar-se a les categories inferiors del Rentistas.

 

El seu bon rendiment va fer que s'incorporés al Boston River. Després d’estar un any a la màxima categoria del futbol uruguaià Ronald Araujo va firmar pel Barça B el 29 d’agost del 2018 amb un contracte de cinc temporades, fins a l’any 2023. La temporada 2020/21 el defensa uruguaià va passar a formar part de la plantilla del primer equip del FC Barcelona i va guanyar el seu primer títol com a culer, la Copa del Rei. 

mini_2022-04-11 ARAUJO 09

En la seva segona temporada al Club, Araujo ha demostrat ser un jugador de present i futur, convertint-se en una de les peces clau en la defensa de l’equip. El seu talent defensiu i ofensiu el converteixen en un jugador amb un prometedor futur per endavant. I els seus números ho demostren aquest curs, convertint-se en el defensa màxim golejador amb quatre dianes. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut