Les dades que has de saber del Barça - Rayo Vallecano

Les dades que has de saber del Barça - Rayo Vallecano

Repassem les estadístiques més destacades corresponent al duel ajornat i corresponent a la 21a jornada de Lliga

Després del triomf en la visita a la Reial Societat la Lliga torna al Camp Nou. Els blaugranes reben el Rayo Vallecano en el partit aplaçat corresponent a la 21a jornada de Lliga. En la prèvia del partit entre barcelonins i madrilenys, repassem les dades més destacades del matx. 

Un Rayo que necessita el triomf... 

Malgrat un inici prometedor en què el Rayo Vallecano va arribar a col·locar-se en posicions europees gràcies a una sèrie de triomfs consecutius, actualment el conjunt madrileny ha guanyat un partit de Lliga en aquest 2022. Precisament el darrer davant l’Espanyol a l’RCDE Stadium després d’acumular 12 partits consecutius sense guanyar cap partit a la Lliga.

.... i més lluny de Vallecas 

El Rayo Vallecano ha fet de l’Estadi de Vallecas un veritable fortí per sumar punts de forma assídua. Ara bé, lluny del seu feu, els madrilenys són un dels conjunts amb menys punts lluny de casa, amb 9. Així, els blaugranes intentaran fer valer el factor Camp Nou per sumar altres tres punts. 

Els precedents, favorables als blaugranes 

Tot i que en el partit d’anada els culers no van ser capaços d’endur-se cap punt de l’Estadi de Vallecas, el Rayo Vallecano és un rival amb bons records per als culers. I és que els blaugranes han guanyat tots els set partits que han jugat contra els de Vallecas des de la temporada 2003 al Camp Nou. 

2021-10-27 RAYO-BARCELONA 35-min

Un duel que és sinònim de gol 

Els Barça – Rayo Vallecano sempre acostumen a ser partits vibrants i amb molts gols. Tant és així que, si veiem els darrers 10 partits disputats entre ambdós conjunts, la mitjana de gols en aquests enfrontaments és de quatre gols i mig per partit. A més, en aquests 10 duels, tots dos equips han aconseguit marcar en sis ocasions. Per tant, en aquesta 34a jornada de Lliga, el Camp Nou espera viure una nova nit de futbol marcada pel joc ofensiu. 

Dos dels millors assistents, cara a cara

Dos dels jugadors més importants en l’atac del seus respectius equips són Ousmane Dembélé i Óscar Trejo. Ambdós futbolistes estan un bon estat de forma i intentaran tenir impacte en el partit a través del que millor saben fer: assistir. Mentre que l’extrem francès lidera la taula de màxims assistents de la competició domèstica (11), empatat amb Karim Benzema, el mitjapunta argentí el segueix de prop en la tercera posició (9).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut