Aubameyang, nou gol per ser el màxim golejador culer

Aubameyang, nou gol per ser el màxim golejador culer

Amb la diana contra la Reial Societat, el '25' blaugrana empata amb Memphis com el barcelonista més realitzador en aquest curs 2021/22

Pierre-Emerick Aubameyang és sinònim de gol. Tres mesos ha tardat a penjar-se l'etiqueta de màxim golejador blaugrana. Amb la diana que ha donat el triomf al camp de la Reial Societat (0-1), el gabonès ha igualat a Memphis amb 11 dianes.


Sens dubte que el nom d'Auba està relacionat amb la pilota al fons de la xarxa. La seva peculiar celebració, una tombarella a l'aire, un salt mortal a l'abast dels escollits, es va instaurar quasi des de la seva arribada al mes de febrer. I de novetat ha passat a ser tradició. Perquè el 25 barcelonista acumula 11 gols que l'eleven a la primera posició de màxim realitzador blaugrana en aquesta temporada 2021/22. Això sí, empatat amb Memphis.

Estic molt content pel gol, que ha estat gràcies a la passada de Ferran

Aubameyang

Aquestes festivitats es divideixen en 9 a la Lliga i dues a l'Europa League. Unes xifres dignes d'elogis que només ha gestat amb 17 partits defensant l'elàstica blaugrana. Pierre-Emerick Aubameyang ha caigut de peu en l'atac culer i contra la Reial Societat ha eixamplat les seves estadístiques. 

2022-04-21 R. SOCIEDAD-BARCELONA 11

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut