Barça - Cadis: La falta d'encert condemna els culers (0-1)

Els blaugrana cauen per la mínima en un duel on tot i la infinitat d'ocasions barcelonistes, un solitari gol de Lucas Pérez dóna la victòria als gaditans

Dura derrota al Camp Nou. Els culers cauen per la mínima davant el Cadis (0-1) en un partit on tot i les innombrables ocasions barcelonistes, el Barça ha estat incapaç de perforar la porteria de Ledesma, mentre que un solitari gol de Lucas Pérez a l'inici de la segona part acaba donant els tres punts als andalusos, trencant així la bona ratxa de resultats culers a la Lliga.

Insistència sense premi

La primera part ha estat totalment dominada pel conjunt blaugrana, tant en possessió com en ocasions, però el gol s'ha resistit. Els culers han avisat del seu perill amb primeres arribades per a Memphis, Dembélé i Ferran, però sense encert en la definició. L'extrem francès ha estat el jugador més actiu de la primera meitat, desbordant amb èxit infinitat d'ocasions des de la dreta, convertint-se en un malsol absolut per al Pacha Espino.

Malgrat les diverses ocasions -tant xuts com assistències- generades per Dembélé, el Cadis també ha pogut obrir la llaura amb una opció claríssima per a Lucas Pérez: contracop gadità que acaba amb mà a mà del davanter gallec davant Ter Stegen, però la rematada ha marxat fora.  Els culers han reaccionat amb més perill des de la dreta, obligant a Ledesma a intervenir en diverses accions ofensives culers per mantenir el 0-0 fins al descans.

S'avança el Cadis

Tot i el domini culer, ha estat el Cadis qui s'ha avançat al marcador a l'inici de la segona part: després de dues rematades dins l'àrea petita salvades de manera providencial per Ter Stegen, Lucas Pérez ha afusellat al fons de la xarxa per situar el 0-1 (min. 48). El Barça ha intentat reaccionar ràpidament amb una bona ocasió de Dembélé, però novament ha topat amb Ledesma.

Les ocasions seguien arribant però no el gol, i Xavi ha mogut fitxa des de la banqueta, donant entrada a tres davanters: Aubameyang, Adama i Luuk de Jong. Només entrar, el davanter holandès ha tingut l'empat amb un bon cop de cap, que ha aturat en dos temps Ledesma. També Dembélé, amb una forta canonada, i Eric Garcia, amb un bon xut des de la frontal, han provat al porter argentí, però sense sort.

Aubameyang, al darrer minut, ha tingut l'empat amb una bona rematada dins l'àrea, però de nou ha topat amb Ledesma. Ja al temps afegit, els culers, tot i la insistència, no han pogut igualar el matx. Finalment, derrota que trenca la ratxa de set victòries seguides a la Lliga, on els culers no perdien des del mes de desembre.