Les dades que cal saber del Barça-Cadis

Les dades que cal saber del Barça-Cadis

Repassem el més destacat en la prèvia del duel corresponent a la 32a jornada del campionat de Lliga

Després de l'eliminació a l'Europa League davant l'Eintracht Frankfurt toca centrar-se en la Lliga. I és que el Barça rep la visita del Cadis al Camp Nou en el partit corresponent a la jornada 32 de la competició domèstica. A continuació, repassem les dades més destacades en la prèvia del matx entre culers i andalusos:

Bona dinàmica a la Lliga

El Barça no ha perdut cap dels seus últims 15 partits de Lliga, amb 11 victòries i 4 empats. Els de Xavi s'han imposat en els darrers set partits de Lliga de competició domèstica. La darrera vegada que el Barça va sumar vuit triomfs seguits a la Lliga va ser el 2019 amb Ernesto Valverde com a entrenador.

Línia ascendent

El Cadis ha canviat la seva dinàmica des de l'arribada de Sergio a la banqueta. I és que en els darrers vuit partits els blaugrana només han perdut dos partits. La resta han estat quatre victòries i dos empats. En cas de perdre, el conjunt andalús encaixaria la segona derrota seguida per primera vegada després de l'arribada de Sergio a la banqueta.

Un repte pendent

En els darrers tres partits el Barça no s'ha pogut imposar al Cadis, aconseguint dos empats i una derrota. El més recent l'empat sense gols del partit d'anada al Nuevo Mirandilla. 


Efectivitat golejadora al Camp Nou

En tots els partits contra el Cadis al Camp Nou el Barça ha vist porteria. En els 13 duels entre els dos conjunts els blaugrana han marcat 35 dianes. Només contra el Granada (26), el Real Murcia (18) i el Llevant (16) el Barça ha marcat en més ocasions a l'Estadi. Contra el CD Tenerife també en registren 13. 

Les rematades de cap, una assegurança de gol

El Barça ja suma 15 gols en rematades de cap i es troba entre els tres equips de les principals lligues europees líders en aquest registre. Sense dubte un gran recurs per als de Xavi. En aquest aspecte destaca Luuk de Jong, amb cinc, com a màxim golejador de la Lliga en rematades de cap. 

RCDMallorca-FCBarcelona0-1J19Lliga1aDivisi20212022_pic_2022-01-02mallorca-barcelona24

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut