PRÈVIA: Barça - Cadis

PRÈVIA: Barça - Cadis

Els blaugranes han de deixar enrere l'eliminació europea per eixamplar la ratxa d'imbatibilitat en Lliga

Sense temps per a lamentacions. El Barça ha de passar pàgina de la derrota europea i ha d'instal·lar-se el xip lliguer. Aquest dilluns 18 d'abril (21 hores), els culers reben la visita del Cadis en la jornada 32 de la Lliga. Una competició on els de Xavi volen continuar al ritme de la imbatibilitat. De moment, encadenen 15 partits sense perdre. 

En un dia festiu a Catalunya, el Camp Nou serà l'escenari d'aquest Barça - Cadis. Una gespa on els culers saltaran amb l'objectiu de reprendre el vol. Perquè un triomf deixaria més enrere la cinquena derrota de l'era Xavi i permetria assentar-se en la segona posició del torneig regular. Una plaça assolida amb mèrits propis i gràcies a la llarga ratxa de partits seguits sense perdre. Des d’aquell llunyà 4 de desembre, els números culers han estat impecables: 11 victòries i quatre empats per sumar un botí de 37 punts dels 45 possibles.

A més, destacar que aquest duel contra l'elenc groc obrirà una setmana de tres partits lliguers. Però el més important és anar partit a partit i focalitzar l'atenció en el conjunt andalús. Perquè els precedents més recents posen en alerta. Dos empats i una derrota són els darrers registres d'ençà que el Cadis va retornar a la Primera Divisió el curs 2020/21. 

El rival

Entrenador: Sergio González. El barceloní va aterrar a la banqueta de El Submarino al mes de gener per revertir la situació de descens. Quatre mesos després i de virar la imatge cadista, visita el Camp Nou on mai ha guanyat. I és que el català només ha registrat resultats negatius com a tècnic quan ha tingut el Barça al davant: vuit partits, vuit derrotes.  

Afegir també que Sergio González i Xavi Hernández escriuran el seu primer duel com a entrenador. Ara bé, ambdós es van batre quan eren futbolistes. De fet, l'ex barcelonista és un dels jugadors contra el qual es va enfrontar més vegades l'ex jugador d'Espanyol o Deportivo de La Corunya; un total de 19 vegades.  

GolejadorNegredo. El veterà davanter madrileny suma nou dianes; sis d'elles han estat a la Lliga. 

Classificació: ocupa la 18a posició i es torba immers en la lluita per sortir del descens. En els seus darrers cinc partits lliguers ha escrit dues derrotes, dues victòries i un empat. Però en tots ells ha demostrat caràcter i ha posat les coses difícils a equips com Atlètic de Madrid, València o Betis. Així doncs, el Barça té una prova de foc per reprendre el vol en Lliga. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut