PRÈVIA: FC Barcelona – Eintracht Frankfurt

PRÈVIA: FC Barcelona – Eintracht Frankfurt

Els blaugranes reben al conjunt alemany al Camp Nou amb l’objectiu de certificar la classificació per a les semifinals de l’Europa League

Tot es decidirà al Camp Nou. Després de l’empat al Waldstadion (1-1), el Barça s’enfrontarà a l’Eintracht Frankfurt al Camp Nou, a partir de les 21:00 hores, en el partit de tornada dels quarts de final amb la voluntat d’aconseguir una nova victòria i signar la classificació per a la següent ronda.

 

Els homes de Xavi Hernández buscaran donar continuïtat al bon estat de forma en què està submergit el conjunt culer, per seguir invictes a l’Europa League i fer gaudir a l’afició culer d’una altra gran nit europea. De fet, l’ambient d’un Camp Nou, que estarà ple fins a la bandera, jugarà una vegada més un paper clau per animar als jugadors culers i portar l’equip a unes noves semifinals europees.

Altrament, els precedents que envolten aquest trepidant partit auguren una victòria barcelonina. I és que, en competició europea, el FC Barcelona ha guanyat 14 dels seus darrers 16 partits a casa contra equips alemanys en competició europea (dues derrotes) i només ha caigut eliminat en una de les seves últimes sis últimes eliminatòries quan va empatar o guanyar el partit d’anada.

No obstant això, l’Eintracht Frankfurt no posarà les coses gens fàcils als de Xavi Hernández. Els alemanys, que ja van ser capaços de demostrar tot el seu potencial en el partit d’anada, arriben al partit sense conèixer la derrota en cap dels seus darrers cinc enfrontaments a l’Europa League (dos empats i tres victòries).

El rival

Entrenador: Oliver Glasner. Amb experiència com a tècnic en equips com el Red Bull Salzburg o el Wolsburg, l’entrenador austríac ha fet de l’Eintracht un equip molt competitiu des del futbol vertical.

Golejador: Tot i que el màxim golejador en totes les competicions és Rafael Santos Borré, a l’Europa League, l’home més encertat, fins al moment, ha estat Daichi Kamada, autor de quatre gols. Jugadors perillosos com Filip Kostic o Lindstrom, acompanyaran a ambdós futbolistes en el front d’àtac. 

Trajectòria: Mentre que a la Bundesliga és el 9è classificat amb 39 punts, a l’Europa League, el camí dels de Frankfurt és quasi immaculat. Després de liderar amb solvència el grup D amb 12 punts, van eliminar als vuitens de final al Betis amb un resultat global de 3-2. El darrer cap de setmana el conjunt alemany va caure derrotat a casa davant el Friburg (1-2). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut