Entrenament de recuperació amb bon gust de boca

Entrenament de recuperació amb bon gust de boca

Després d'una victòria agònica al Ciutat de València gràcies a un gol de Luuk de Jong al final del partit, els jugadors blaugranes s'han exercitat de nou a la Ciutat Esportiva

Sessió de recuperació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper presidida pels somriures dels jugadors del FC Barcelona. Ahir, un cop de cap sublim de Luuk de Jong al temps afegit va permetre que el Barça tornés de Llevant amb els tres punts a la butxaca.

L'entrenament d'avui ha comptat amb tots els jugadors disponibles exercitant-se sota les ordres de Xavi Hernández al camp 2 de la Ciutat Esportiva. Demà, els jugadors disfrutaran d'un dia lliure abans de tornar a la feina el dimecres per començar a preparar el partit de tornada dels quarts de final de l'Europa League davant l'Eintracht de Frankfurt, que tindrà lloc al Camp Nou el proper dijous a les 21:00 hores.

 

Aquest dimecres el conjunt s'entrenarà a les 11h, abans que Xavi Hernández i un jugador atenguin als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al duel contra els alemanys.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut