Dembélé, màxim assistent de la Lliga

Dembélé, màxim assistent de la Lliga

L'extrem francès, després de la seva acció contra el Llevant, iguala Karim Benzema al capdamunt de la taula, tot i que el blaugrana té una millor mitjana

Ousmane Dembélé segueix en ratxa. L'extrem francès, novament titular en el partit contra el Llevant, va ser important en el triomf blaugrana al Ciutat de València (2-3). I és que Dembélé va tornar a assistir Aubameyang i va sumar la seva onzena passada de gol de la temporada. 

 

Un número que permet al francès igualar Karim Benzema al capdavant de la llista de màxims assistents de la competició domèstica (11). La diferència, però, es troba en el número de gols per partit, ja que Dembélé suma 0.79 (11 assistències en 14 partits) i Benzema té un 0.41 de mitjana (11 assistències en 27 partits). 

Les 11 assistències, a més, superen ja qualsevol rècord anterior, ja que la seva campanya més assistent va ser la 2018/19, amb un total de 8. I una altra dada: totes 11 han arribat en menys de quatre mesos, perquè la primera que va fer aquest curs va ser el 18 de desembre, contra l'Elx, en una acció que va acabar amb gol de Ferran Jutglà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut