PRÈVIA: Llevant - Barça

PRÈVIA: Llevant - Barça

Amb l'objectiu de recuperar la segona posició lliguera, els de Xavi es desplacen fins al Ciutat de València

Nova prova per al Barça de Xavi. Un elenc concentrat en recuperar la segona posició, després de la victòria del Sevilla, contra el Llevant. Un equip granota que està lluitant per sortir de les places de descens i que testarà la dinàmica d'imbatibilitat dels culers. Després de l'empat a Frankfurt (1-1), situada en 14 partits. 

Vestits de porpra, els barcelonistes saltaran a l'Estadi Ciutat de València amb l'objectiu d'amarrar el triomf. Però els precedents històrics posen en alerta. El Llevant és el rival contra el qual el Barça ha patit més derrotes en Lliga. En conseqüència, no val abaixar la guàrdia si es vol donar continuïtat a la ratxa de 14 duels seguits sense perdre. Sens dubte, un dels arguments serà la idea futbolística de Xavi. Un entrenador que té bon rècord contra l'equip granota, ja que, com a jugador, va ser el rival al qual es va enfrontar més sovint a la Lliga sense perdre: 12 victòries i quatre empats. 

No és d'estranyar, doncs, que el tècnic egarenc catalogués aquesta jornada 31 com "una nova final". També perquè els valencianistes són un autèntic mal de cap a casa per a la defensa culer. Des de la temporada 2017/18, el FC Barcelona ha encaixat 11 gols al Ciutat de València. Un camp on la rereguarda de Xavi també voldrà seguir mantenint la porteria a zero; Ter Stegen acumula tres jornades consecutives lligueres sense encaixar. 

El rival 

Entrenador: Alessio Lisci. El jove tècnic italià no ha registrat cap compromís contra el Barça.

Golejador: Morales. El davanter madrileny acumula 9 dianes aquesta temporada i és una autèntica amenaça per als barcelonistes, que ja van encaixar un gol seu en l'empat a tres de la campanya passada al Ciutat de València. 

Classificació: ocupa la 19a sense aconseguir ser regular en el triomf. En les darreres cinc jornades el seu camí és victòria, derrota, empat, derrota i victòria. Aquesta última contra el Vila-real (2-0), que posa en alerta el Barça de Xavi.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut