El gran estat de forma de Ferran Torres

El gran estat de forma de Ferran Torres

El seu gol contra l'Eintracht Frankfurt és el setè com a blaugrana

Ferran Torres és un dels noms destacats del bon moment del Barça. I no és per menys, ja que el davanter blaugrana, un fixe en els onzes de Xavi s’ha convertit en un dels referents ofensius del Barça des de la seva arribada al mercat d’hivern. En 1293 minuts disputats fins al moment el de Foios ha participat en sis gols en els darrers cinc partits. El gol d’aquest dijous contra l’Eintracht Frankfurt ho reafirma. Una diana seleccionada entre les quatre millors de la setmana per uefa.com.


Tercer màxim golejador blaugrana

Tot i arribar al mercat d’hivern Ferran Torres ja és el tercer màxim golejador del Barça aquest curs amb set dianes entre totes les competicions, per darrere de Memphis (10) i Aubameyang (9). Però no tan sols això. Les seves assistències també han servit als blaugrana per veure porteria, amb un total de cinc assistències. 

En destaca la seva participació en sis dianes en els darrers cinc partits: dos gols contra Osasuna en Lliga, una assistència davant el Galatasaray, un gol i una assistència en el Clàssic del Bernabéu i la diana d’aquest dijous contra l’Eintracht Frankfurt.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut