Pedri, guanyador del ‘Goal Of the Month’ del mes de març
Ofert per

Pedri, guanyador del ‘Goal Of the Month’ del mes de març

El màgic gol del migcampista blaugrana a Istanbul contra el Galatasaray ha estat la diana més votada per als fans culers

L’afició blaugrana ja ha votat. Els culers han decidit que el guanyador del ‘Goal Of the Month' del mes de març sigui l’espectacular gol que va anotar Pedri al camp del Galatasaray, en el partit de tornada dels vuitens de final de l’Europa League.

 

Una diana en què el jugador de Tegueste va deixar estesos a terra a dos rivals gràcies a un cop de cintura, i va superar Iñaki Peña amb una precisa rematada pel primer pal impossible d'aturar. Un instant de llum que va permetre al Barça certificar la victòria a territori turc i signar la seva classificació per als quarts de final de la segona màxima competició europea.

D’aquesta manera, la diana del jove futbolista canari s’ha imposat als grans gols d’Aubameyang i Ferran Torres al Clàssic, i al de Riqui Puig contra l’Osasuna.

Cal recordar que el 'Goal of the Month' és una iniciativa per buscar el millor gol anotat. Cada mes, els fans voten pel seu preferit i poden guanyar una samarreta signada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut