La convocatòria per viatjar a Frankfurt

La convocatòria per viatjar a Frankfurt

El tècnic blaugrana Xavi Hernández ha decidit convocar a 21 jugadors per afrontar el partit d'anada dels quarts de final de l'Europa League davant l'Eintracht

És el torn de l'Europa League. Després d'una nova victòria a la Lliga, on els culers van escalar fins la segona posició, ara és l'hora de centrar-se en la competició europea. El Barça visita aquest dijous (21.00 hores) a l'Eintracht de Frankfurt en el partit corresponent a l'anada dels quarts de final.

Per a aquest duel, Xavi Hernández ha decidit convocar als següents 21 jugadors: Ter Stegen, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Adama, Braithwaite, Neto, Lenglet, Pedri, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, O. Mingueza, Eric, Aubameyang, Nico, Gavi, Balde i Arnau Tenas.

Memphis, baixa d'última hora

El jugador del primer equip Memphis té una sobrecàrrega al semimembranós de la cuixa esquerra. És baixa i l'evolució en marcarà la disponibilitat. Cal recordar que també són baixa per lesió Dest, Ansu Fati, S. Roberto i Umtiti, mentre que L. De Jong ho és per ser positiu en Covid-19 i Dani Alves no està inscrit en l'Europa League. 

Cap a terres alemanyes 

L'expedició blaugrana viatja aquest dimecres cap a Alemanya, on a la tarda tindran lloc les rodes de premsa de Ferran Torres i Xavi Hernández i a més, els convocats s'entrenaran al Deutsche Bank Park per acabar de preparar el partidàs de dijous davant l'Eintracht de Frankfurt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut