El FC Barcelona jugarà un amistós a Sydney contra un All Stars de la Lliga Australiana

El FC Barcelona jugarà un amistós a Sydney contra un All Stars de la Lliga Australiana

El primer partit que un equip del Club disputarà en terres australianes se celebrarà a l’Accor Stadium el proper 25 de maig, un cop finalitzat el campionat de Lliga

El FC Barcelona viatjarà per primer cop en la seva història a Austràlia i ho farà per disputar el proper 25 de maig un partit amistós contra una selecció dels millors jugadors de la Lliga de futbol australiana, els A-Leagues All Stars. El matx es jugarà a l’Accor Stadium de Sydney, amb capacitat per a 80.000 espectadors.

L’equip de Xavi Hernández viatjarà a terres australianes un cop finalitzi el campionat de Lliga i retornarà just després del partit. Aquest amistós s’emmarca en una setmana assenyalada en el calendari futbolístic australià, ja que l’enfrontament tindrà lloc tres dies abans de la disputa de la final de la A-League que decidirà el guanyador de la Lliga de futbol d’Austràlia. El partit coincideix també amb diversos esdeveniments destacats aquella setmana a Sydney com és l’inici del Vivid Sydney, un dels festivals de música i cultura més importants que se celebra cada any en aquesta ciutat australiana.

Es tracta d’un matx que suposa un fet històric per al Club, ja que mai abans cap conjunt blaugrana, ja sigui d’un esport professional o amateur, havia disputat un partit en terres australianes.

El matx es podrà veure sota subscripció per Barça TV+, la plataforma de streaming del FC Barcelona.

Declaracions de Juli Guiu, vicepresident, Àrea de Màrqueting del FC Barcelona

“Estem molt contents de poder anunciar avui aquest partit a Austràlia contra els A-Leagues All Stars. Serà el primer cop que el primer equip de futbol visiti aquest país, on el Barça genera un gran interès. El fet de poder disputar aquest matx ens donarà l’oportunitat d’apropar el Club i els seus valors als nostres fans i també ens donarà l’oportunitat que noves audiències coneguin el FC Barcelona i tot allò que representa, que l’han convertit en una entitat referent dins i fora dels terrenys de joc.” 

Declaracions de Stuart Ayres, ministre d'Empresa, Inversions, Comerç i  Turisme i Esports de Western Sydney

El partit FC Barcelona - A-Leagues All Stars generarà un interès internacional important i tornarà a posar el futbol australià en el punt de mira internacional. És una oportunitat increïble per mostrar al món tant les nostres Lligues professionals nacionals així com la nostra bella Harbour City. L’acollida d’aquest gran nom de l'esport posarà en relleu per als aficionats de futbol de tot el món les atraccions i el calendari d'esdeveniments de classe mundial de la ciutat, impulsant l'economia dels visitants de Nova Gal·les del Sud en el seu camí cap a la recuperació".

Declaracions de Danny Townsend, CEO de les Australian Professional Leagues 

"A mesura que sortim de la nostra tercera temporada de futbol afectada per la Covid, Austràlia i les lligues professionals tornen a ser la destinació dels equips internacionals. Un dels millors equips del món s'enfronta al millor de la A-League pocs dies abans de la Gran Final, oferint una festa de futbol per als aficionats a Austràlia durant la Setmana de la Gran Final".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut