Pedri segueix imparable

Pedri segueix imparable

El migcampista canari dóna la victòria als culers amb un golàs espectacular després de dos grans retalls, tal i com va fer a Istanbul

Nova victòria blaugrana i nova exhibició de Pedri González. El migcampista canari, amb un golàs espectacular, dóna els tres punts al Barça davant el Sevilla (1-0) i situa als barcelonistes en la segona posició del campionat domèstic.

Quart gol de la temporada

Malgrat i perdre's pràcticament tota la primera volta, Pedri ja ha anotat quatre gols aquest curs, els mateixos que va marcar la temporada passada, però aquest cop amb només 19 partits disputats. 

El canari ha marcat ja dos gols a la Lliga, contra l'Espanyol i el Sevilla, a més de la gran canonada a València que l'àrbitre va acabar donant el gol a Aubameyang. A més, també va veure porteria a San Mamés a la Copa del Rei davant l'Athletic Club, i a l'Europa League contra el Galatasaray a Istanbul.


Precisament el gol d'aquest diumenge recorda molt a la diana del '16' culer davant el conjunt turc. En aquella ocasió, el canari va realitzar dos retalls espectaculars dins l'àrea per acabar definint amb un xut ras, mentre que davant els sevillistes, els dos retalls de Pedri han estat a la frontal de l'àrea, culminant l'acció amb una gran canonada ajustada al pal esquerre de la porteria de Bono.

photo1649018561

Migcampista total

Pedri ha completat 52/61 passades, mostrant un gran repertori amb passades en llarg, curt i a l'espai, a més d'un 100% en el regat. Però també és un migcampista sacrificat en feines defensives, on ha realitzat dues anticipacions i tres recuperacions, a més d'haver rebut dues faltes i no haver comés cap.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut