Barça - Sevilla:  Torna la Lliga, torna la màgia (1-0)

Barça - Sevilla: Torna la Lliga, torna la màgia (1-0)

El Barça ha vençut al Sevilla per escalar a la segona posició de la Lliga gràcies a una obra d'art d'un Pedri que ha estat encumbrat per un Camp Nou rendit al seu futbol

Tornava la Lliga al Camp Nou després d'una llarga espera i ho ha fet amb una dosi de màgia. En un partit que el Barça ha dominat de principi a fi davant d'un Sevilla sempre ben protegit i ordenat, una barbaritat de Pedri a la recta final ha desequilibrat la balança. El Barça, afiançat a la zona Champions, ja és segon a la taula.

Busquen el gol amb insistència

Ha començat a rodar la pilota al Camp Nou després de guardar un respectuós minut de silenci per la recent mort de Raimon Carrasco, ex president del club, i aviat ha quedat clara quina seria la dinàmica del partit. El Barça de Xavi, que ja en diverses ocasions ha demostrat que l'estil és irrenunciable, s'ha fet propietari gairebé absolut de la pilota per intentar perforar la xarxa de l'equip menys golejat de la competició.

Ferran, amb una rematada que buscava les teranyines de la porteria de Bono, ha estat el primer en intentar-ho. Abans que el partit entrés en un tram en que el Barça tocava i tocava sense trobar situacions perilloses, F. de Jong, de cap, i Jordi Alba, amb un potent xut que s'ha escapat per poc, han gaudit d'oportunitats per estrenar el marcador.

Pedri, brillant una vegada més, ha estat la peça que a la recta final de la primera meitat ha permès al Barça trobar més claredat i generar perill després d'uns minuts de treva. No han trobat el gol ni Dembélé, primer, ni Aubameyang, després. Guanyava el Barça als punts però es mantenia el combat nul a la mitja part (0-0).

Esforç sense premi

Després que la megafonia de l'estadi anunciés els títols de l'hoquei patins i del futbol sala guanyats aquest diumenge davant l'alegria de les 76.112 presents a l'estadi, els jugadors han tornat a la gespa amb la segona plaça en joc. La tònica dominant del conjunt blaugrana no ha canviat, si bé el Sevilla ha pogut estirar-se i a punt ha estat de plantar-se davant Ter Stegen als deu minuts de la segona part.

A partir d'aquí, recital d'ocasions d'un Barça que ara sí trobava situacions de perill. L'ha tingut Ferran a la seva bota dreta en dues ocasions, Piqué s'ha topat amb la fusta i Dembélé ha conegut a un Bono providencial. S'obria el partit amb un Barça volcat a l'atac i coneixedor de la importància de la victòria, mentre el Sevilla es protegia  al seu camp però no renunciava al contracop amb Martial com a punta de llança.

El gran truc de màgia

Passaven els minuts i no es trencava el zero del marcador fins que de sobte la màgia ha arribat al Camp Nou. Ha rebut Pedri a la frontal i ha tret la vareta màgica de la butxaca per fer esclatar un Camp Nou absolutament rendit al canari. Dembélé li ha entregat la pilota al Golden Boy i aquest, després de deixar a terra a dos rivals, ha creuat la pilota i ha trencat el zero del marcador al 72'.

Ha intentat rebel·lar-se el Sevilla a la recta final però gairebé no ha posat a prova a Ter Stegen, que només ha hagut d'intervenir en una ocasió per protegir un resultat que s'ha assegurat des de la pilota.

Amb aquesta gran victòria, el Barça segueix amb la meravellosa ratxa i escala un lloc més a una classificació en la que ja apareix com a segon classificat, només amb el Reial Madrid per davant.

Gran nit de futbol a un Camp Nou que ha confirmat, una vegada més, qui és el seu nou ídol.