Les dades del Barça - Sevilla

Repassem el més destacat en la prèvia del duel entre els dos únics equips invictes a la Lliga en aquest 2022

Barça i Sevilla es veuran les cares aquest diumenge (21.00 hores) al Camp Nou en el partit corresponent a la 30a jornada del campionat de Lliga. Sevillistes i culers, segons i tercers a la classificació respectivament, són els dos únics equips de la competició que no han perdut a la Lliga en aquest 2022, i s'espera un autèntic partidàs entre tots dos conjunts. A continuació, repassem les dades més destacades d'aquest gran duel:

18 partits sense perdre al Camp Nou davant el Sevilla

El Barça no ha perdut cap dels seus últims 18 partits com a local davant el Sevilla a LaLiga (15 victòries i 3 empats). L'última derrota va ser el 0-3 el desembre del 2002 amb Louis van Gaal i Joaquín Caparrós a les dues banquetes, fa gairebé 20 anys.

Abonats a les golejades

El Barça s'ha imposat en els últims cinc partits a LaLiga, marcant just quatre gols en quatre dels cinc i deixant la seva porteria a zero en tres dels últims quatre. L'última vegada que el conjunt blaugrana va sumar sis victòries seguides a la competició va ser l'abril del 2021.

13 jornades sense perdre

Els culers no han perdut cap dels seus últims 13 partits a LaLiga (9 victòries i 4 empats), la millor ratxa vigent sense perdre d'un equip a la competició després de la de precisament el Sevilla, que acumula 15 partits lliguers sense perdre (7 victòries i 8 empats).

Duel d'invictes

A més de ser un duel directe per la segona posició de la Lliga, també ho serà perquè enfrontarà dos equips amb bona dinàmica. El partit d’aquest diumenge enfrontarà els dos únics conjunts de la competició que encara no coneixen la derrota aquest any. El Barça és el conjunt de la Lliga amb més punts en aquest 2022, amb 26 dels 30 possibles. Pel que fa al conjunt andalús, tot i no conèixer la derrota, ha sumat 19 punts dels 33 possibles, ja que ha disputat un partit més que el Barça.

IMG_1194

Aubameyang, amb números de rècord

Pierre-Emerick Aubameyang ha marcat set gols en set partits amb el FC Barcelona a LaLiga, convertint-se en el jugador que menys partits ha necessitat per assolir els set gols al segle XXI, al costat de Zlatan Ibrahimović (precisament amb el Barça) el 2009 i André Silva (precisament amb el Sevilla) el 2018.

Dembélé, 'míster' assistència

​​Ousmane Dembélé acumula 7 assistències a LaLiga aquest 2022. En total, el francès n'ha donat nou passades de gol a LaLiga 21/22, un més que en les seves tres anteriors campanyes juntes (vuit).

Lopetegui, un mal record contra el Barça

El tècnic del Sevilla, Julen Lopetegui, ha disputat més partits sense aconseguir la victòria contra el FC Barcelona que davant de qualsevol altre rival a la seva carrera com a entrenador a LaLiga, amb sis partits disputats i tres empats i tres derrotes. L'últim duel, empat (1-1) al Pizjuán.