Barça i Sevilla, invictes en Lliga aquest 2022

Barça i Sevilla, invictes en Lliga aquest 2022

El duel d’aquest diumenge (21.00 hores) enfrontarà els dos únics conjunts de la competició que encara no coneixen la derrota aquest any

Un Barça-Sevilla sempre és sinònim de bon futbol i gols. Però el d’aquest diumenge (21.00 hores), a més de ser un partit directe per la segona posició de la Lliga, també ho serà perquè enfrontarà dos equips amb bona dinàmica. I és que andalusos i blaugranes es veuran les cares sense conèixer la derrota en Lliga aquest 2022.

El Barça, el millor conjunt a la Lliga el 2022

Si analitzem els registres de cadascun dels dos equips veiem com el Barça és el conjunt de la Lliga amb més punts en aquest 2022, amb 26 dels 30 possibles. Pel que fa al conjunt andalús, tot i no conèixer la derrota, ha sumat 19 punts dels 33 possibles, ja que ha disputat un partit més que el Barça. El Sevilla s’ha fet fort al Sánchez Pizjuán, on hi ha guanyat tres dels cinc partits que ha disputat en el que portem d’any. Com a visitant, el conjunt sevillista només ha guanyat un partit i n’ha empatat cinc. 

Al Camp Nou, els de Xavi no han deixat escapar cap punt en els tres partits disputats de Lliga fins al moment. Els números fora de casa són cinc victòries i dos empats. Uns registres molt destacables. 

Els noms propis

Si ens fixem en els jugadors més utilitzats per part dels dos conjunts, Ter Stegen és l'únic blaugrana que ha disputat els 10 partits dels de Xavi i alhora el jugador amb més minuts en Lliga aquest 2022, amb 900. Per part del Sevilla, Óliver Torres, amb 11 partits, és l'únic futbolista del conjunt andalús que ha participat en tots els duels del Sevilla aquest 2022 a la Lliga. Tot i això, l'exblaugrana Ivan Rakitic, amb 759 minuts, és el futbolista amb més minuts suma per als de Lopetegui. 

 

Si ens centrem en els gols hem de destacar la gran aportació ofensiva d'Aubameyang, amb set dianes en set partits. Per part andalusa, Rafa Mir, amb tres dianes en nou partits, és el més destacat. Finalment, pel que fa a les assistències, Dembélé (7) és el líder blaugrana indiscutible en aquest aspecte i Jesús Corona (2) ho és per part del Sevilla.

Aquest diumenge un nou capítol en aquesta Lliga i en la lluita per la segona posició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut