Memphis, a un gol de fer història amb els Països Baixos

Memphis, a un gol de fer història amb els Països Baixos

El davanter blaugrana suma 39 dianes amb el combinat neerlandès i es troba a tan sols una d'igualar Patrick Kluivert en el top-3 de màxims realitzadors

A un gol. Memphis es troba aquests dies concentrat amb la selecció dels Països Baixos, com el blaugrana Frenkie de Jong. El davanter blaugrana suma 39 gols amb el seu combinat nacional i es troba a tan sols una diana de fer història i igualar Patrick Kluivert com a tercer màxim golejador neerlandès. L'exdavanter blaugrana en va fer 40, una xifra que podria igualar o fins i tot superar Memphis aquest dimarts en el Països Baixos - Alemanya (20.45 hores).

FBA5yFVWYAEqyV3

Entre autèntiques llegendes 

Memphis ja va demostrar en el darrer amistós de la seva selecció contra Dinamarca el seu olfacte golejador. El davanter culer va marcar des del punt de penal, des d'on ja suma 10 dels 39 gols que acumula. De moment, Memphis ja ha superat autèntiques llegendes neerlandeses i del món del futbol com Cruyff (33), Van Nistelrooy (35) o Bergkamp (37).

Un repte per davant

El primer pas és entrar en l'esmentat top-3 de màxims golejadors, però sense dubte el principal repte de Memphis serà assolir la segona o fins i tot liderar aquest rànquing. Una classificació en què hi apareixen Robin van Persie (50) i Klaas-Jan Huntelaar (42). Així doncs, Memphis es troba a 11 dianes d'igualar Van Persie com a màxim realitzador neerlandès de tots els temps.

I és que el davanter blaugrana porta un bon ritme golejador, convertint-se el 2021 en el jugador neerlandès amb més gols en un any natural, amb 15. Amb aquests registres de ben segur que es convertirà tard o d'hora en el màxim golejador dels Països Baixos de la història. Aquest dimarts, a l'Amsterdam Arena, té la primera oportunitat per seguir fent història. 

E-ePH5eXEAISMAf
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut