El trepidant calendari blaugrana a l'abril

El trepidant calendari blaugrana a l'abril

Repassem els partits culers del proper mes, el qual serà clau per seguir optant als objectius de la Lliga i l'Europa League

S'apropa un mes clau per a les aspiracions blaugranes. El mes d'abril es presenta trepidant amb set partits, que podrien arribar a ser vuit en el cas que els culers accedeixin a les semifinals de l'Europa League.

3200x2000 (1)

Duels totalment clau per seguir optant fins al final per als objectius de la Lliga i la competició europea. Som-hi!

Primer assalt: la segona plaça

El primer duel del mes serà el proper diumenge dia 3 d'abril (21.00 hores) davant el Sevilla. Els andalusos són actualment segons a la Lliga amb 57 punts, mentre que el Barça és tercer amb 54 punts i un partit menys. Una victòria dels culers al Camp Nou suposaria assaltar la segona posició i seguir escalant a la classificació.

Tot seguit serà el torn de l'Europa League: la competició continental tornarà amb els quarts de final. En aquest cas, el Barça visitarà a l'Eintracht de Frankfurt en el partit d'anada (7 d'abril, 21.00 hores), on els culers buscaran seguir amb la gran dinàmica fora de casa en aquesta competició, on fins al moment, acumula dues victòries en dos partits.

Certificar l'accés a semifinals

Només tres dies després, tornada a la Lliga: visita al Ciutat de València per enfrontar-se al Llevant (10 d'abril, 21.00 hores), actual cuer de la competició, però al qual sempre és complicat guanyar al seu estadi. El següent dijous, 14 d'abril, tindrà lloc al Camp Nou el partit de tornada dels quarts de l'Europa League (21.00 hores) davant l'Eintracht, on els de Xavi intentaran culminar l'accés a les semifinals.

De nou, en quatre dies, el Camp Nou tornarà a obrir les portes, en aquest cas per afrontar el matx corresponent a la 32a jornada de Lliga contra el Cadis (dilluns, 18 d'abril a les 21.00 hores). Serà l'inici de set dies trepidants, amb tres jornades de Lliga en només una setmana, on treure els nou punts serà clau per les aspiracions barcelonistes. Reial Societat entre setmana (dijous 21 d'abril, 21.30 hores) i Rayo Vallecano el diumenge 24 d'abril (21.00 hores) seran els altres dos compromisos lliguers de la setmana. 

Vuitè partit en 26 dies

Finalment, hi ha la possibilitat que hi hagi un vuitè partit en aquest mes d'abril: el dijous 28, tindrà lloc l'anada de les semifinals de l'Europa League, i en cas d'eliminar al conjunt alemany, el Barça s'enfrontaria al guanyador del West Ham - Olympique de Lió. En cas de no passar de ronda, els culers podrien jugar dissabte 30 d'abril el partit corresponent a la 34a jornada de Lliga, en aquest cas contra el Mallorca al Camp Nou.

2022-03-17 GALATASARAY-BARCELONA 34
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut