El gran moment de forma de Dembélé

El gran moment de forma de Dembélé

El davanter francès es troba en un gran moment, amb set assistències en aquest 2022

Ousmane Dembélé és un dels noms propis del bon moment que està vivint el Barça de Xavi. Un equip que suma 26 dels darrers 30 punts possibles a la Lliga i que s'ha classificat per als quarts de final de l'Europa League. El davanter francès es troba en un gran moment de forma i els seus registres ho reafirmen. I és que Dembélé, que al Clàssic del Bernabéu va repartir dues assistències, ja en suma 7 a la Lliga i 9 en total aquest curs.

Assistent de luxe

La velocitat i precisió en la passades de Dembélé l'ha convertit en el màxim assistent de les cinc grans lligues europees aquest 2022. Amb set assistències el davanter francès és el líder en aquest aspecte en el que portem d'any. Una classificació en la qual el segueix l'exblaugrana Leo Messi (6) i Bourigeaud (6) del Stade Rennais francès. Uns registres que Dembélé ha assolit en 735 minuts repartits en 13 partits aquest 2022. 

El seu rècord fins al moment era de vuit, les que va fer la temporada 2018/19. Així doncs, l'extrem blaugrana, que ha fet 29 assistències des que va arribar al Barça, ja ha trencat un rècord personal. Però la dada curiosa és que les 11 assistències del francès prèvies a les dues al Bernabéu havien estat a companys diferents. Aubameyang (Osasuna i Reial Madrid), Ferran Torres (Osasuna), Memphis (Athletic Club), Luuk de Jong (Athletic Club), Frenkie de Jong (València), Araujo (Sevilla i Reial Madrid), Jutglà (Elx), Pedri (Llevant), Messi (Betis), Griezmann (Granada) i Lenglet (Reial Societat) han estat els beneficiaris de la precisió de Dembélé.

RealMadridCF-FCBarcelona0-4J29Lliga1aDivisi20212022_1_pic__gp14576

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut