Les dades que ens deixa el triomf a Istanbul

Les dades que ens deixa el triomf a Istanbul

Repassem el més destacat de la victòria dels culers al Galatasaray en el partit de tornada dels vuitens de final de l'Europa League

Una nova victòria blaugrana, aquest cop a Istanbul. Els blaugrana van vèncer a terres turques (1-2) davant el Galatasaray en el partit de tornada dels vuitens de final de l'Europa League, certificant així l'accés a la següent ronda. A continuació, repassem les dades més destacades que ens deixa el triomf:

Golejador Pedri

El migcampista blaugrana ha vist porteria en una nova competició: ja va anotar a la Copa del Rei davant l'Athletic a San Mamés, i també en l'empat contra l'Espanyol a la Lliga. Ara, suma també l'Europa League a la seva llista de competicions on ha marcat amb un golàs espectacular al NEF Stadyumu. Cal recordar que a la Champions també va marcar en el seu debut el curs passat davant el Ferencvaros.

2022-03-17 GALATASARAY-BARCELONA 60

Quarta victòria seguida com a visitant

Els blaugrana estan en un gran moment de forma, i la solvència a fora de casa continua millorant. Amb aquest triomf, ja són quatre consecutius com a visitant: València (1-4), Nàpols (2-4), Elx (1-2) i Galatasaray (1-2). Imparables. 

Aubameyang: 7 gols en 10 partits

L'estat de forma del davanter gabonès és espectacular. Des de la seva arribada a Can Barça, ha disputat un total de 10 partits: quatre a l'Europa League i sis a la Lliga. A la competició domèstica n'ha anotat cinc gols, mentre que a l'europea n'ha fet dos. Uns registres brutals d'un 'killer' absolut que continua donant victòries als barcelonistes.

Quarta remuntada blaugrana al 2022

Els culers van haver de capgirar el gol inicial de Marcao, però no és quelcom nou per als de Xavi. Durant aquest 2022, els culers han culminat fins a quatre remuntades en partits que han començat perdent: a la Copa contra el Linares (1-2), a la Lliga contra l'Atlètic de Madrid (4-2) i l'Elx (1-2) i ara a l'Europa League davant el Galatasaray (1-2).

11è partit sense perdre

Amb el triomf al NEF Stadyumu, els de Xavi encadenen ja 11 partits seguits sense perdre, una ratxa que no succeïa al Barça des de fa dos anys. La darrera derrota aquest curs va ser a la Copa del Rei a San Mamés, a la pròrroga davant l'Athletic Club.

Aubameyang, entre els golejadors històrics de l'Europa League

El davanter culer ja acumula 24 gols en 47 partits a la competició europea, i es situa dins del top-10 de jugadors més golejadors en la història de l'Europa League. A més, en tots els partits en els quals ha marcat al Barça, l'equip ha guanyat. Una garantia d'èxit. 

2022-03-17 GALATASARAY-BARCELONA 31

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut