Tres possibles debutants al Clàssic

Tres possibles debutants al Clàssic

Aubameyang, Adama i Riqui Puig podrien disputar el seu primer partit contra el Reial Madrid amb el primer equip blaugrana

Arriba el Clàssic, un partit sempre especial. En el cas d'Aubameyang, Adama i Riqui Puig encara pot ser-ho més, ja que els tres futbolistes podrien disputar el seu primer duel contra el Reial Madrid com a jugadors del primer equip blaugrana. En el cas d'Adama i Riqui Puig ja saben el que és disputar un partit contra el conjunt blanc a les categories inferiors i els dos defensant la samarreta culer.

En el cas d'Adama són diversos i variats els gols que ha marcat contra el conjunt blanc en categories inferiors. Els podem gaudir en aquest vídeo a continuació:


Riqui Puig, que va debutar amb el primer equip el desembre de l'any 2018 en un partit de Copa del Rei, encara no ha disputat cap Clàssic. El migcampista va veure porteria en el darrer partit de Lliga al Camp Nou contra l'Osasuna. 

Pel que fa a Aubameyang disputarà el seu primer Clàssic com a futbolista blaugrana, si bé ja s'ha enfrontat al Reial Madrid anteriorment quan era futbolista. I no tan sols això, el davanter culer ha marcat en diverses ocasions contra el conjunt blanc. Cinc dianes i una assistència en 459 minuts contra el Reial Madrid, repartit en sis partits.

Tots els partits d'Aubameyang contra el conjunt madridista van ser amb la samarreta del Borussia Dortmund i en destaca un doblet al Bernabéu en el seu darrer partit a l'estadi blanc, el 6 de desembre del 2017. Aquest diumenge el davanter culer pot seguir engrandint aquests bons registres contra el Reial Madrid. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut