PRÈVIA: Galatasaray – FC Barcelona

PRÈVIA: Galatasaray – FC Barcelona

Els blaugranes viatgen a Turquia per visitar el Nef Stadyumu d’Istanbul amb l’objectiu de classificar-se per als quarts de final de l’Europa League

Arrenca una setmana amb dos reptes majúsculs per al Barça. El primer de tots, serà aquest dijous a les 21:00 hores al Nef Stadyumu en un duel on està tot encara per decidir. Després de l’empat al Camp Nou (0-0) en el partit d’anada, els culers hauran de fer front a l’ambient hostil d’Istanbul per aconseguir una victòria que els permetria estar al sorteig de quarts de final de l’Europa League.

Per fer-ho, el principal objectiu dels homes de Xavi Hernández serà donar continuïtat a les bones sensacions assolides en el darrer partit disputat en feu culer davant l'Osasuna (4-0) i intentar repetir el resultat obtingut a Nàpols (2-4) en la darrera eliminatòria europea.


Això si, els blaugranes s’hauran d’enfrontar a un rival que arriba amb la moral alta. Després de sorprendre els culers amb el seu efectiu exercici defensiu que els va permetre portar l’eliminatòria empatada a Turquia, els de Dòmenec Torrent van sumar un important triomf al derbi d’Istanbul davant el Besiktas (2-1). Ara, s’aferraran a l’enaltiment de la seva càlida afició per estar a la següent ronda.

Piña

El Rival

Entrenador: Domènec Torrent. Tot i ser un defensor del futbol ofensiu, el tècnic català va demostrar al partit d’anada que estava disposat a canviar el seu ideari futbolístic per tal de tenir un resultat més competitiu. Amb el desenllaç obtingut a l’anada, s’espera un Galatasaray amb un pla de partit molt semblant a l’empleat al Camp Nou.

Golejador: Kerem Aktürkoglu. El futbolista turc de només 23 anys està sent una de les revelacions de la temporada. De peu fi, té en les ràpides arrancades des del sector esquerre la seva principal arma ofensiva. Al primer partit de l’eliminatòria va ser l’home que es va mostrar més actiu de l’àtac turc.

Classificació: Amb un balanç de 10 victòries, vuit empats i 11 derrotes, és l’11è classificat de la Superlliga Turca amb 38 punts.

Iñaki Peña

La convocatòria

Per aquet partit, Xavi Hernández ha decidit convocar a un total de 23 jugadors: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Memphis, Adama, Braithwaite, Neto, Lenglet, Pedri, L. De Jong, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, O. Mingueza, Eric, Aubameyang, Nico, Gavi i Arnau Tenas.

Per tant, són baixa els lesionats Ansu Fati, Sergi Roberto i Samuel Umtiti. Tampoc ha viatjat amb l’equip Dani Alves, que no està inscrit a la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut