La convocatòria per viatjar a Istanbul

La convocatòria per viatjar a Istanbul

Xavi Hernández ha citat 23 jugadors per afrontar el partit de tornada dels vuitens de final de l'Europa League

És el torn de l'Europa League. Després de sumar un nou triomf a la Lliga amb una gran exhibició contra l'Osasuna (4-0), els blaugrana afronten el partit de tornada dels vuitens de final de la competició europea davant el Galatasaray. Els homes de Xavi Hernández visiten Istanbul amb l'objectiu de guanyar després del 0-0 a l'anada del Camp Nou.

Per a aquest partit, el tècnic barcelonista ha decidit convocar un total de 23 futbolistes. I són Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Memphis, Adama, Braithwaite, Neto, Lenglet, Pedri, L. De Jong, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, O. Mingueza, Eric, Aubameyang, Nico, Gavi i Arnau Tenas.

Són baixa per a aquest matx els lesionats Ansu Fati, Sergi Roberto i Samuel Umtiti, a més de Dani Alves, que no està inscrit en la competició. 

Després de conèixer la llista de convocats, l'expedició blaugrana ha viatjat aquest dimecres al matí cap a Istanbul, on tindrà lloc l'entrenament previ al partit i també la roda de premsa de Xavi Hernández, juntament amb un jugador culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut