Confirmat l'horari del Barça - Sevilla

Confirmat l'horari del Barça - Sevilla

Els culers rebran la visita dels andalusos el proper 3 d'abril a les 21.00 hores al Camp Nou

Confirmat l'horari del duel entre el FC Barcelona i el Sevilla. El matx, corresponent a la 30a jornada del campionat de Lliga, es disputarà el proper diumenge 3 d'abril a les 21.00 hores (hora de Barcelona) al Camp Nou.

Així doncs, el duel contra el Sevilla serà el primer després de l'aturada per seleccions, que tindrà lloc justament la setmana anterior. Un duel que es presenta clau per definir les posicions capdavanteres de la classificació, ja que actualment el Barça és tercer amb 51 punts (i un partit menys) i el Sevilla segon amb 56.

Empat a la primera volta

En el precedent d'aquest curs, els culers van empatar 1-1 a l'Estadi Ramón Sánchez-Pijzuán, amb gols de Ronald Araujo per part barcelonista i Papu Gómez per part sevillista. Aquí el resum:


Pel que fa a la darrera visita en Lliga dels de Nervión al Camp Nou, el partit dels curs passat va finalitzar també amb 1-1, amb gols de Coutinho i Luuk de Jong (llavors al Sevilla). Però la darrera visita del Sevilla al Camp Nou va ser a les semifinals de la Copa del Rei del curs passat, on els blaugrana van vèncer per 3-0 a la pròrroga (i amb un gol providencial de Piqué al temps afegit per forçar-la), que va permetre al Barça disputar la final. Repassem el resum d'aquell partidàs:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut