Clément Lenglet, 150 partits amb el Barça

Clément Lenglet, 150 partits amb el Barça

El central francès ha aconseguit aquesta xifra després de disputar el duel contra l'Osasuna al Camp Nou

Clément Lenglet ha arribat aquest diumenge, al partit contra l'Osasuna al Camp Nou, als 150 partits oficials jugats amb la samarreta del Barça. El defensor francès de 26 anys va arribar al Club la temporada 2018/19 i en tres temporades i mitja ha esdevingut un central important per a tots els entrenadors que ha tingut. "Estic content i orgullós de jugar aquí. Són molts partits i espero que n'arribin molts més", ha afirmat Lenglet al acabar el matx.

Els números de Lenglet

Amb aquest any, aquesta és la quarta temporada de Clément Lenglet al Barça. En aquest temps ha disputat 150 partits oficials amb la samarreta culer, repartits de la següent manera: 97 a la Lliga, 33 a la Champions League, 17 a la Copa del Rei i tres a la Supercopa d'Espanya.

Les estadístiques tant ofensives com defensives de Lenglet també són positives. En aquests 150 partits com a culer, el '15' blaugrana ha estat titular en 129. A més, mentre ell era al camp, ha aconseguit mantenir la porteria a zero en 42 ocasions. Tot i ser un defensa central, el jugador francès va anotar un total de set gols amb el Barça.

Tres títols a la seva vitrina

Clément Lenglet ha aixecat tres títols amb la samarreta blaugrana. A la seva primera temporada al Club, el central francès es va convertir en una peça fonamental de l'equip dirigit per Ernesto Valverde i va guanyar un important doblet de Lliga i Copa del Rei.

Dos anys més tard, a la temporada 2020/21, el central blaugrana va sumar una nova Copa del Rei al seu palmarès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut