Frenkie de Jong: “Estem en un bon moment i ens dona confiança”

Frenkie de Jong: “Estem en un bon moment i ens dona confiança”

El migcampista neerlandès també ha explicat, però, que l'equip "encara té marge de millora"

"Volem guanyar sempre", així ha començat Frenkie de Jong la roda de premsa prèvia al Barça - Galatasaray. El 21 blaugrana s'ha mostrat convincent en la resposta i l'ha justificat: "Estem en una bona dinàmica". Tanmateix, el migcampista holandès també ha transmès ambició, personal i col·lectiva: "Tenim marge de millora; jo encara puc continuar creixent".

 

"Volem alçar l'Europa League, ens fa il·lusió", ha confessat Frenkie de Jong. Encara queda camí per recórrer i la següent prova és el Galatasaray al Camp Nou (dijous, 21 hores). "Un bon equip", ha explicat el futbolista d'Arkel. Conscient que l'equip de Xavi es troba en una situació prolífica, però que encara pot anar a més: "Estem guanyant partits i estem creant moltes ocasions de gol".

Estem en una bona dinàmica, però encara tenim marge de millora. En l'àmbit personal, puc dir el mateix

Frenkie de Jong

Una coralitat que creix a partir del treball individual. "Puc donar més. Continuo treballant de valent i parlant amb els entrenadors", ha exterioritzat l'internacional pels Països Baixos. Un jugador en constant comunicació amb Xavi Hernández: "M'ensenya vídeos dels partits per veure com què puc millorar en el mig del camp". Una posició on el mateix Frenkie de Jong ha assegurat que hi ha molt talent: "Tenim migcampistes de molta qualitat. Tots podem ser titulars i és un fet bo per a l'equip". 

Un elenc que es troba amb "confiança". L'útlima paraula que ha fet servir F. De Jong abans d'afrontar aquest partit d'anada dels vuitens de final de l'Europa League. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut