Cinc coses que has de saber de l’Elx – Barça

Cinc coses que has de saber de l’Elx – Barça

Repassem les diverses estadístiques i curiositats que has de saber al voltant del pròxim partit de Lliga dels culers

Aquest diumenge, a partir de les 16.15 hores, els de Xavi Hernández buscaran davant l'Elx donar continuïtat a la ratxa triomfal dels darrers partits i seguir sumant de tres en tres a la competició domèstica per escalar posicions a la taula classificatòria. A continuació, donem una ullada a tot allò que has de saber abans del matx entre il·licitans i barcelonins.

Un Martínez Valero ple fins a la bandera

La visita del Barça és una cita assenyalada en color vermell per tots els rivals de la Lliga espanyola. Aquesta jornada, el Martínez Valero no serà una excepció i presentarà un ambient de gala. Sota el següent lema: “Ho lluitarem junts”, el club valencià ha iniciat una campanya a xarxes socials acompanyada de la venda d’entrades a preus molt accessibles per tots els aficionats (entre 15€ i 30€) per convertir l’afició il·licitana en el 12è jugador de l’equip.

Pere Milla, un català en estat de gràcia

Format al planter del Lleida, després de passar per diversos equips com Getafe, Eibar o Numància, Pere Milla ha trobat el seu lloc a Elx. Amb la sempre pesant responsabilitat de dur la samarreta número 10, el jugador català s’ha convertit en un jugador indiscutible des de la mitjapunta esquerra per Francisco. En els darrers cinc partits, suma tres gols i una assistència que l’han convertit, empatat amb Lucas Boyé, en el màxim golejador de l’equip a la Lliga (7).

Precedents favorables

Són més que esperadors pels interessos blaugranes els últims enfrontaments entre Elx i FC Barcelona. El Barça acumula una ratxa impecable de 18 partits de Lliga sense conèixer la derrota, acumulant 14 victòries i quatre empats. De fet, ens hem de remuntar fins a l'any 1974 per trobar l'última victòria de l'Elx, que va superar al Barça per 1-0. Actualment, els culers han superat a l'Elx en els últuims cinc duels de Lliga, la millor ratxa a la competició davant els il·licitans.

Cinc partits a Elx sense encaixar

Acumulen els blaugranes cinc visites a Elx sense rebre cap gol. A més, si s'aconsegueix sumar la sisena visita seguida amb la porteria a zero, el Barça igualarà un registre històric: només ha disfrutat d'una ratxa superior davant l'Alabès, que no va poder anotar davant els culers en sis partits seguits entre 2003 i 2020. L'Elx només ha pogut celebrar gol en un dels 11 últims onze partits que ha disputat contra el FC Barcelona.

Aubameyang vol trencar récords

Amb quatre gols en els seus primers quatre partits de Lliga, ningú dubte que Aubameyang olora sang i vol seguir mantenint aquesta eficàcia golejadora al Martínez Valero. En el cas que vegi porteria, el davanter gabonès igualaria el millor començament golejador d'un jugador del FC Barcelona en els seus primers cinc partits a la competició domèstica del segle XXI, posant-se al nivell d'Eto'o (2004) i de Ibrahimovic (2010), que també van fer cinc dianes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut