Adaptació fulgurant dels quatre fitxatges d'hivern

Adaptació fulgurant dels quatre fitxatges d'hivern

Ferran Torres, Dani Alves, Adama i Aubameyang estan mostrant un nivell espectacular des de la seva arribada

Arribar i moldre. Els quatre fitxatges del Barça durant el mercat hivernal estan mostrant un nivell espectacular des de la seva arribada. Adaptats a la perfecció, l'impacte de les cares noves està sent magnífic dins de l'engranatge de Xavi Hernández, tal i com es pot veure tant en el joc, com en els números.

Parlem de les quatre incorporacions barcelonistes durant el mes de gener: Dani Alves, Ferran Torres, Adama Traoré i Pierre Emerick Aubameyang. Quatre cares 'noves', amb dos vells coneguts inclosos com són Alves i Adama, que estan mostrant un nivell espectacular i són peces claus en la gran millora de l'equip.

Entrenament04022022_pic_2022-02-04_entrenamentprimerequip_21
Entre els quatre sumen vuit gols i 10 assistències

Participacions, gols i assistències

Des de la seva arribada, el que més partits ha disputat és Ferran Torres, amb un total de nou. La resta, tots tres han jugat un total de sis duels cadascun. Pel que fa a les titularitats, Ferran i Alves ho han estat sempre (nou i sis), mentre que Adama ha estat titular en cinc ocasions i Aubameyang en quatre. Ferran és també qui més minuts ha disputat amb 764, seguit d'Alves (537), Aubameyang (385) i Adama (381).

WhatsApp Image 2022-03-01 at 12.51.37 (1)

Sens dubte, un grans registres de quatre incorporacions que estan donant un gran rendiment des del minut u. Adaptació instantània dels quatre fitxatges hivernals. 
Quant a gols, és el davanter gabonès qui més ha marcat amb un total de cinc. Ferran també ha marcat dos i Alves un. L'apartat assistent el lidera Adama, amb quatre assistències de gol, mentre que Alves i Ferran han repartit tres cadascú. En total, vuit gols i 10 assistències sota la firma dels quatre fantàstics. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut