El Galatasaray, rival del Barça als vuitens de l'Europa League

El Galatasaray, rival del Barça als vuitens de l'Europa League

Els de Xavi jugaran l'anada al Camp Nou el 10 de març, a les 21 hores, mentre que la tornada serà el 17 de març al Nef Stadyumu, a partir de les 18.45 hores

El Barça ja coneix el seu rival als vuitens de final de l'Europa League. I, finalment, serà el Galatasaray, després del sorteig que s'ha dut a terme aquest divendres al migdia a la seu de la UEFA, a Nyon. Els blaugrana disputaran el partit d'anada al Camp Nou el dijous 10 de març a les 21 hores.

La tornada es disputarà al Nef Stadyumu, una setmana més tard, el dijous 17 de març, a partir de les 18.45 hores. 

"El Galatasaray es fa molt fort a casa"

Conegut ja el rival dels vuitens de l'Europa League, el director esportiu del FC Barcelona, Mateu Alemany, ha valorat l'aparellament contra el Galatasaray als mitjans oficials del Club:

 

Vuit precedents contra el conjunt turc

Barça i Galatasaray s'han enfrontat en vuit ocasions, totes elles a la Lliga de Campions. El balanç global és favorable als blaugrana, amb cinc victòries, dos empats i una derrota. La única ensopegada culer contra el conjunt turc va ser el curs 1994/95 a la fase de grups de la Champions.

El darrer partit entre els dos conjunts va tenir lloc el 13 de novembre del 2002, amb triomf culer per 3-1 al Camp Nou. L'equip turc també és un vell conegut per a Xavi, amb qui ja va enfrontar-se com a jugador en els darrers quatre precedents entre Barça i Galatasaray. 


Tres coneguts per al Barça

El conjunt turc té com a entrenador Domènec Torrent, qui va formar part del cos tècnic de Guardiola al Barça. A més, cal recordar que Iñaki Peña ha marxat cedit al Galatasaray aquest darrer mercat d'hivern. També forma part de la plantilla Arda Turan. 

El Galatasaray arriba als vuitens de final després de tancar la fase de grups en primera posició, per davant de la Lazio, l'Olympique de Marsella i el Lokomotiv de Moscou. A la lliga, però, no es troba en el seu millor moment, 13è classificat a 31 punts del primert.

Els emparellaments de vuitens

A banda del Barça-Galatasaray, aquests són la resta d'enfrontaments de vuitens de l'Europa League:

  • Rangers - Estrella Roja
  • Sevilla - West Ham
  • Braga- Mònaco
  • Porto - Olympique de Lió
  • Leipzig - Spartak Moscou
  • Atalanta - Leverkusen
  • Betis - E. Frankfurt
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut