El Nàpols i el FC Barcelona, units per un lema: 'STOP WAR'

El Nàpols i el FC Barcelona, units per un lema: 'STOP WAR'

Els jugadors dels dos equips s'han fotografiat amb una bandera que crida en contra de la guerra de Rússia contra Ucraïna

Un únic missatge sobre la gespa del Diego Armando Maradona minuts abans de l'inici del Nàpols - FC Barcelona: aturem la guerra (STOP WAR). Aquest ha estat el lema de la pancarta que els titulars del dos equips han ensenyat al món, en aquest partit de tornada del play-off de la Europa League. 

Una fotografia conjunta, amb el protagonisme de catalans i napolitans, per condemnar la ofensiva militar de Rússia sobre Ucraïna. 

No és el primer cop que el Barça es posiciona en contra de la guerra i a favor de la pau en els prolegòmens d'un partit. L'anterior precedent és del 2003, abans del Barça - Racing de Santander, quan la plantilla blaugrana va sortir al terreny de joc amb unes samarretes blanques en què es podia llegir 'El Barça, per la pau' per tal d'expressar les seves protestes per la guerra d'Iraq. A més, van estar acompanyats d'una gran pancarta. 

WhatsApp Image 2022-02-24 at 20.50.37

Gest contra el racisme

Tal i com va passar en el partit d'anada de la setmana passada que es va disputar al Camp Nou, els 22 futbolistes que han sortit al terreny de joc d'inici han volgut començar el duel recolzant el genoll a terra, en contra del racisme. Una imatge, de nou, simbòlica.

_F0A3326_1
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut