Ter Stegen:

Ter Stegen: "Sortirem a guanyar"

El porter del Barça ha sortit en roda de premsa per analitzar el duel d'Europa League davant el Nàpols a l'estadi Diego Armando Maradona

El porter del FC Barcelona Ter Stegen ha sortit aquesta tarda en roda de premsa en la vigília de la tornada dels play-offs d'Europa League contra el Nàpols que acollirà demà l'estadi Diego Armando Maradona. L'alemany ha analitzat l'encreuament i ha parlat de la seva situació i sobre el moment dolç que atravessa l'equip:

Moment personal

"Sempre intento donar el màxim, a vegades em sortirà bé i d'altres no tant. Això és el futbol, hi ha bons moments i altres que no ho són tant, però sempre intentaré donar el 100%. Em trobo bé, l'equip està en un bon moment de forma."

"Quan et lesiones cal treballar i recuperar-se bé, ho estic fent i els resultats arribaran, igual que els de l'equip. Estic tranquil amb el meu rendiment, hi ha moltes coses que faig bé i moltes en les que puc millorar, però treballaré dur per ajudar sempre l'equip i continuar millorant”.

Eliminatòria davant el Nàpols

"Significaria molt per a nosaltres passar l'eliminatòria. Estem jugant molt millor que fa uns mesos, la identitat del club es veu al camp. Tenim molts joves, estan aprenent a disputar aquest tipus de partits on no hi ha marge d'error."

Situació de l'equip

"Durant les darreres setmanes hem fet un pas endavant i hem millorat en molts aspectes. Xavi té una idea molt clara per al nostre joc, però no podem canviar d'un dia per l'altre. Estem canviant, gaudint i els resultats arribaran. Quan estàs convençut del que fas i saps què has de fer tens aquesta tranquil·litat."

Com arriben ambdós equips

"El Nàpols va empatar dilluns però demà és una altra competició, som dos equips d'altíssim nivell i nosaltres sabem que estem jugant bé. La victòria del cap de setmana dóna tranquil·litat, però això no vol dir res. Ells tenen molta qualitat, cap partit és fàcil i nosaltres haurem de patir i donar-ho tot per vèncer. Espero que puguem guanyar en 90 minuts, però estem preparats per a tot."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut