Confirmat l'horari del Clàssic

Confirmat l'horari del Clàssic

El partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, que es disputarà al Santiago Bernabéu, serà el diumenge 20 de març, a les 21.00 hores

El Clàssic de Lliga del Santiago Bernabéu ja té dia i hora. Serà el diumenge 20 de març, a les 21.00 hores, i correspon al partit de Lliga de la jornada 29. 

Aquest no serà el primer Clàssic d'aquesta temporada. I és que els dos conjunts ja es van veure les cares per primera vegada a la Lliga al Camp Nou, en un partit que va acabar amb triomf blanc (1-2).

Al mes de gener, Barça i Reial Madrid també es van veure les cares a la semifinal de la Supercopa. Un duel decidit a la pròrroga amb triomf per als blancs (2-3).

Així doncs, el d'aquest diumenge 20 de març sí que serà el primer Clàssic de Xavi com a entrenador a la Lliga, amb el gran objectiu de tornar de Madrid amb els tres punts. 

El matx arribarà després que el Barça rebi la visita de l'Osasuna al Camp Nou la setmana anterior, i abans que els de Xavi rebin el Sevilla al Camp Nou, també en partit de Lliga, però ja després de l'aturada del mes de març.

Quan veure el Clàssic del Bernabéu?

A continuació, el mapa amb els horaris internacionals d'aquest Clàssic de Lliga que es jugarà al Santiago Bernabéu el proper 20 de març.

Els horaris internacionals del Clàssic del Bernabéu

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut