PRÈVIA: Nàpols – FC Barcelona

PRÈVIA: Nàpols – FC Barcelona

Els culers visiten l’Estadi Diego Armando Maradona amb la voluntat de certificar la classificació per als vuitens de final de l’Europa League amb una victòria

Tot es decidirà a Nàpols. Amb aquest cartell, i després de l’empat al Camp Nou (1-1), el Barça viatja a la capital del sud d’Itàlia per disputar aquest dijous, a partir de les 21:00 hores, el partit de tornada del play-off d’accés als vuitens de final amb un únic objectiu entre cella i cella: la victòria.

I és que el nou format d’eliminatòries que ha introduït la UEFA aquest any, que elimina el valor doble dels gols fora de casa en cas d’empat, obliga ambdós equips a guanyar per passar l’ eliminatòria. Per fer-ho, els homes de Xavi Hernández hauran d’intentar repetir un partit semblant al de l’anada pel que fa a volum i qualitat de joc. Tanmateix, en aquesta ocasió, els culers es trobaran amb el repte afegit d’haver de fer front a un estadi que en les nits grans com aquesta sol presentar un ambient absolutament infernal.

 

En definitiva, el Diego Armando Maradona espera viure un duel trepidant on el Barça haurà de mostrar la seva millor versió poder passar de ronda.

El rival 

Amb les baixes confirmades dels lesionats Hirving Lozano, Zambo Anguissa, Lobotka, Kevin Malcuit i Tuanzebe, el tècnic Luciano Spalletti haurà de dibuixar un 11 inicial poc habitual per al partit contra el Barça.

De fet, aquestes absències destacades ja van fer efecte als napolitans el passat dilluns en la darrera jornada de Serie A. Els partenopeus tenien una oportunitat d’or per aprofitar les ensopegades dels dos equips de Milà i col·locar-se com a líders de la competició, però un empat al camp del Cagliari (1-1), amb una alineació que presentava una defensa i un atac que mai havien jugat junts, va frenar la presa del lideratge per part dels napolitans.

No obstant això, els de Luciano Spalletti continuen immersos de ple en la lluita per al campionat de lliga. Situats com a tercers, estan a tan sols 2 punts de l’actual líder la competició, l’AC Milan.

Entrenador: Luciano Spalletti. Un veterà de la Serie A. En pocs mesos al càrrec del Nàpols, el tècnic florentí ha dotat a l’equip d’una gran solidesa defensiva que ha permès fer un pas endavant a la Lliga i entrar en la lluita pel campionat domèstic.

Golejador: Victor Osimhen. El davanter nigerià, que ja va demostrar el seu potencial intimidatori al Camp Nou amb les seves profundes desmarcades a l’espai, arriba al duel de tornada en un gran estat de forma. Recuperat completament de les seves molèsties al genoll dret, en la darrera jornada de Serie A va tornar a demostrar per què és el líder de l’atac partenopeu. Un extraordinari cop de cap en els darrers tres minuts de partit va permetre als de Luciano Spalletti rascar un punt del camp del Cagliari.

Classificació: Amb 54 punts en 26 jornades i un balanç de 16 victòries, sis empats i quatre derrotes, el Nàpols és el tercer classificat de la Serie A a dos punts de l’AC Milan, actual líder del campionat italià.

La convocatòria

Xavi Hernández ha convocat fins a 21 jugadors per al duel de Nàpols: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Adama, Braithwaite, Neto, Pedri, L. De Jong, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, O. Mingueza, Eric, Aubameyang, Nico, Gavi i Arnau Tenas.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut