PRÈVIA: València - FC Barcelona

PRÈVIA: València - FC Barcelona

Els culers visiten Mestalla, un dels estadis més exigents de la competició domèstica, i amb l'objectiu de seguir sumant de tres en tres

Torna la Lliga. I ho fa amb un partit en majúscules contra el València a Mestalla (16.15 hores), un dels estadis més complicats de la competició domèstica. De nou una nova prova de foc per reafirmar el bon moment de l'equip, que buscarà sumar un nou triomf en Lliga i reforçar la posició que dona accés a la Lliga de Campions. 

Tot i que els València-Barça sempre exigeixen la millor versió dels blaugrana els precedents són positius per als interessos culers. El Barça ha puntuat en 13 dels seus últims 14 partits com a visitant davant el València a LaLiga. Més concretament aquests punts arriben després de sis victòries i set empats. L'única derrota a Mestalla durant aquest tram va ser el gener del 2020, quan els culers van perdre per 2-0 amb Quique Setién a la banqueta barcelonista.

Si ens fixem en el darrer curs, el Barça es va imposar en un partit trepidant a Mestalla per 2-3, amb gols de Messi (2) i Griezmann en una segona part absolutament boja.


El rival

El València arriba al partit després de caure a domicili contra l'Alabès el cap de setmana anterior (2-1) i es troba actualment 12è a la classificació amb 30 punts. Un mes en el qual el conjunt valencianista ha disputat els quarts de final i el partit d'anada de la semifinal de Copa contra l'Athletic Club (1-1). Així doncs, els homes de Bordalás es troben a un sol partit d'accedir a la gran final. 

Entrenador: José Bordalás. El tècnic només ha guanyat un dels 11 enfrontaments contra el Barça entre totes les competicions, amb un registre de dos empats i vuit derrotes. La única victòria va ser com a tècnic del Getafe l'octubre del 2020 a la Lliga (1-0).

Golejador: Gonçalo Guedes. El jugador portuguès ha marcat nou dianes fins al moment i és el novè màxim realitzador de la competició domèstica. Carlos Soler, amb set dianes, és l'altre referent ofensiu del València.

Classificació: 30 punts (12è classificat). El conjunt valencianista té un registre de set victòries, nou empats i vuit derrotes fins al moment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut