Mestalla, un estadi difícil però amb bons precedents

El Barça ha puntuat en 13 dels seus últims 14 partits com a visitant davant el València a LaLiga

El FC Barcelona afronta aquest diumenge una visita complicada. Els culers s'enfronten al València a Mestalla (16.15h) un estadi històricament molt complicat, però que en les darreres temporades, els culers han pogut treure resultats força favorables.

I és que els blaugrana han puntuat en 13 dels seus últims 14 partits com a visitant davant el València a La Lliga, amb un total de sis victòries i set empats. L'única derrota a Mestalla durant aquest tram va ser el gener del 2020, quan els culers van perdre per 2-0 amb Quique Setién a la banqueta barcelonista.

D'aquestes sis victòries, recordem algunes èpiques com la del curs 2013/14, amb un hat-trick de Leo Messi a la primera part per guanyar 2-3, o la del 2014/15, on un gol de Sergio Busquets al darrer sospir donava el tres punts als culers (0-1). També dues temporades després, a la 2016/17, quan els blaugrana guanyaven per 2-3 amb gol de Messi, de penal, al minut 94, remuntant un 2-1 en contra.

El curs passat, victòria trepidant

Si ens fixem en la passada temporada, els blaugranes van vèncer també en un partit trepidant a Mestalla per 2-3, amb gols de Messi (2) i Griezmann en una segona part absolutament boja. Aquí pots tornar a gaudir dels highlights d'aquell partidàs:

Volen seguir la ratxa

A més, el València ha perdut els seus dos últims enfrontaments amb el FC Barcelona a La Lliga i pot encadenar tres derrotes seguides davant del conjunt blaugrana a la competició per primera vegada des del 2011 amb Unai Emery.

Si ens fixem històricament, els culers han marcat 329 gols en els 173 enfrontaments amb el València a la Lliga -una mitjana d'1,9 per duel-, més que qualsevol altre rival davant el conjunt valencianista en la història de la competició.