Pedri:

Pedri: "Donem molt de valor a l'Europa League"

El migcampista blaugrana ha parlat del partit contra el Nàpols i ha assegurat que “sortirem amb moltes ganes de competir i guanyar la competició”

Ha arribat el moment. El FC Barcelona debuta aquest dijous a l'Europa League amb un autèntic partidàs, després de 18 anys sense jugar aquesta competició. Un Barça – Nàpols que és el plat fort d'aquesta eliminatòria de play-off, que donarà accés als vuitens de final. I la primera prova de foc serà al Camp Nou, davant dels aficionats culers.

A la prèvia d'aquest matx, l'entrenador Xavi Hernández i el migcampista Pedri González han estat els protagonistes. Per a Pedri, aquest partit és molt important perquè “donem molt de valor a aquesta competició”. “És veritat que no som a Champions, que és on ens agradaria ser-hi, però anem a l'Europa League amb moltes ganes de competir i de guanyar”, ha assegurat, a més d'afegir: “L'afició ha d'estar il·lusionada. Som gent jove que intentarem fer-ho de la millor manera possible. Animo els culers a que vinguin al Camp Nou perquè ens deixarem la pell per intentar guanyar”.

 

També ha destacat la dificultat del duel i ha lloat l'equip napolità, especialment al centre del camp: “El del Nàpols és un mig del camp molt bo. Conec Fabián, per exemple, i m'hi porto bé. Serà un bon duel en aquesta posició i tant de bo que ens emportem la victòria”.

D'altra banda, i preguntat pel seu estat de forma, Pedri ha fet les següents declaracions destacades:

La seva recuperació

"Després d'una lesió no saps com tornaràs. Però jo vaig treballar per tornar de la millor manera possible i ha estat així. El míster està confiant en mi i estic molt content".

El seu estil de joc

"Xavi va jugar a la meva posició i veu molt el futbol com jo. Tant a mi com a Gavi, a Nico o als joves del mig del camp ens està ajudant molt”.

"Encara he d'aprendre molt i no em poso límits, perquè vull continuar millorant i gaudint”.

"Des que va acabar la temporada passada penso que he d'arribar més a l'àrea. I hi estic treballant. Xavi també m'ho demana. A poc a poc ho vaig millorant”.

"Crec que totes les coses que ens diu el míster, que arribem a l'àrea, que girem el cap per veure on són els rivals… ens ajuden molt a tots i intento seguir aquests consells".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut