Adama Traoré redebuta amb el FC Barcelona

El davanter blaugrana ha tornat a jugar amb el primer equip set anys després i ha servit l'assistència del 2-1 a Gavi

Retorn amb titularitat. Adama Traoré ha tornar a vestir-se de blaugrana contra l'Atlètic de Madrid després de deixar la disciplina culer al final del curs 2014/15. Sis anys i mig després el davanter de L'Hospitalet ha tornat a jugar com a jugador del Barça i davant del Camp Nou.

Concretament el darrer partit d'Adama amb el primer equip va ser el 15 de gener del 2015, en un partit de Copa del Rei contra l'Elx al Martínez Valero. I al Camp Nou el seu darrer matx havia estat el 16 de desembre del 2014. Així doncs, set anys després Adama ha tornat a jugar amb el primer equip i a gaudir de l'afició culer al Camp Nou.

Un partit en el qual Adama ha estat l'assistent el 2-1. Una jugada en la qual el davanter blaugrana ha guanyat la línia de fons per posar un centre a l'àrea precís perquè Gavi rematés a la perfecció. A més, Adama s'ha mostrat molt actiu i ha aconseguit un 40% d'encert en els regats que ha intentat al llarg del matx.

Al minut 61 Xavi ha decidit treure Adama del terreny de joc després de ser un dels més actius de la banda dreta de l'atac culer. En el seu lloc ha entrat al terreny de joc Pierre-Emerick Aubameyang.

Primers minuts per a Aubameyang

Una de les altres incorporacions del Barça aquest mercat d'hivern, Pierre-Emerick Aubameyang, ha disputat els seus primers minuts com a blaugrana. En la mitja hora de joc damunt la gespa del Camp Nou Aubameyang ha buscat el gol, sense fortuna, però ha completat 10 passades bones.