Adama:

Adama: "Treballaré perquè els culers estiguin contents amb mi"

Adama Traoré ha estat presentat i s'ha mostrat molt satisfet i disposat a donar-ho tot per triomfar en el seu retorn al Camp Nou

La tornada a casa d'Adama Traoré a Can Barça ja és una plena realitat. El jugador format al futbol base blaugrana ha estat presentat aquest dimecres al Camp Nou acompanyat per Joan Laporta, President del Club, i Jordi Cruyff, director de l'àrea internacional de futbol.

Adama, que va debutar amb el primer equip el 2013, ha arribat cedit procedent del Wolverhampton Wanderers Football Club durant aquest mercat d'hivern i ja està a les ordres de Xavi Hernández. Com no podia ser d'una altra manera, el President li ha volgut donar la benvinguda: "Avui és un dia molt especial. Vas néixer i et vas formar aquí, has fet carrera professional fora i ara tornes perquè el Barça pugui gaudir del teu talent. S'ha d'agrair l'esforç que has fet per venir, tots tenim ganes de veure't tornar a debutar, aquesta vegada amb el número '11'. Avui continua una bonica història: la d'Adama i el FC Barcelona".

Sobre la seva tornada a casa, Adama també ha volgut ser agraït amb tots els que ho han fet possible: "He estat set anys lluny de casa, faré tot el possible perquè els culers estiguin contents amb mi. Estic feliç de tornar a casa, espero demostrar tot el meu talent el proper diumenge", ha dit en referència al seu possible debut davant de l'Atlètic de Madrid.

 

Confirmant que sempre ha seguit al Barça durant el temps que ha estat fora, Adama ha explicat en què ha canviat al llarg d'aquests anys: "He canviat físicament, he guanyat experiència, he treballat amb grans entrenadors però mai he perdut l'essència Barça. Si l'Adama d'avui és el mateix que el d'ahir, és un dia perdut. Millorar cada dia és importantíssim per mi."

Preguntat per Xavi, al qui considera "una llegenda del Club", ha recordat que sempre li ha donat grans consells i ha explicat què li demana el míster: "M'ha demanat regat, desequilibri i marcar gols, com a la resta dels extrems. He jugat als dos extrems, de davanter i de carriler. Puc jugar en diferentes posicions, però pel que m'ha dit el míster, em vol d'extrem"

Per últim, la flamant incorporació blaugrana ha explicat que "a vegades s'ha de prendre un altre camí per arribar al primer equip" però que ara ja està preparat: "Estic molt content, il·lusionat i llest per ajudar a l'equip en tot. Tornar al Camp Nou serà molt especial; torno a casa".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut