Ferran Torres, guanyador del ‘Goal Of The Month’ del mes de gener
Ofert per

Ferran Torres, guanyador del ‘Goal Of The Month’ del mes de gener

La diana del nou fitxatge blaugrana contra l’Athletic Club va agradar molt els culers en la seva estrena golejadora amb la samarreta del Barça

L’afició ja ha deliberat. Els culers han decidit el ‘Goal Of The Month’ del mes de gener a través dels seus vots. Aquest cop, el guardó se l’ha endut Ferran Torres, que en el seu segon partit amb la samarreta blaugrana es va estrenar com a golejador amb un gran xut des de la cantonada de l’àrea per empatar el partit de Copa a San Mamés, contra l'Athletic Club. Una pilota que va entrar per l’escaire esquerre d’Aguirrezabala, molt lluny del seu abast, i que fa palesa la qualitat rematadora del davanter de Foios.

 

En aquesta edició, el flamant nou fitxatge blaugrana s’ha imposat als gols de Luuk de Jong (Granada), Ansu Fati (Reial Madrid) i Pedri (Athletic Club). Unes dianes també de gran qualitat.

Cal recordar que el 'Goal of the Month' és una iniciativa per buscar el millor gol anotat. Cada mes, els fans voten pel seu preferit i poden guanyar una samarreta signada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut