Piqué supera els 593 partits de Puyol

Piqué supera els 593 partits de Puyol

El ‘3’ del Barça, després del partit contra l'Espanyol, ja és el cinquè jugador de la història amb més partits com a blaugrana

Gerard Piqué segueix fent història. El ‘3’ del Barça ha complert aquest diumenge 13, contra l'Espanyol, el seu partit oficial número 594 amb el FC Barcelona, que fa que superi una llegenda com Carles Puyol en el top de futbolistes culers amb més partits jugats. Per davant seu només figuren Leo Messi (778), Xavi Hernández (767), Andrés Iniesta (674) i Sergio Busquets (660), que encara segueix en actiu també.

mini_3200x2000-JugadorsMesPartits_CAT

El central culer, que està vivint la seva 14a temporada al primer equip, supera d’aquesta manera qui va ser company seu del 2008 al 2014. En aquestes sis temporades junts, Piqué i Puyol van formar una parella d’època que va alçar-se amb 16 títols: quatre Lligues, dues Lligues de Campions, dues Copes del Rei, dos Mundials de Clubs, dues Supercopes d’Europa i quatre Supercopes d’Espanya.

Piqué i Puyol, junts en un entrenament.
Piqué i Puyol, junts en un entrenament.

Bona part dels seus partits amb el Barça van viure’ls un a pocs metres de l’altre. De fet, van coincidir sobre la gespa en més de 200 partits, dels quals van compartir titularitat en més d’un centenar. Sense oblidar que també van fer història a la selecció espanyola, assolint el títol al Mundial 2010. 

Migueli i Valdés, també al Club dels 500

Només dos jugadors més de la història del Barça poden presumir d’haver disputat més de 500 partits. A banda de Messi, Xavi, Iniesta, Sergio, Puyol i Piqué, només ‘Tarzán’ Migueli (549) i Víctor Valdés (535) han superat el mig miler de partits oficials amb el FC Barcelona. Carles Rexach (449), Guillermo Amor (421) i Andoni Zubizarreta (410) són els següents de la llista.

Piqué, també al Top-5 de títols

Gerard Piqué ha estat un dels futbolistes més importants del Barça al llarg de l’última dècada. No només pels partits jugats, sinó també pels títols guanyats. En total, han estat 30 títols per a Piqué, una xifra que el situa novament a la part més alta de la història del FC Barcelona.

Jugadores del Barça amb més títols.
Jugadores del Barça amb més títols.

Només Leo Messi (35) i Andrés Iniesta (32) en tenen més que el central culer, que està empatat en aquest registre amb el seu company Sergio Busquets.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut